Τζιόλης: Κατάλληλη προετοιμασία για να προκριθούμε

19:42 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σχολίασε την κλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και τόνισε πως στόχος της Ελλάδας είναι η κατάλληλη προετοιμασία για την πρόκριση. «Με μια πρώτη ματιά πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, ομάδες που δεν τις γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Δεν αγωνίζονται στην ήπειρό μας και δεν έχουμε την καθημερινή τριβή, να τις βλέπουμε και να ξέρουμε τα στοιχεία τους. θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα είμαστε δυνατοί, έχουμε τις ελπίδες μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση», ανέφερε

αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης και πρόσθεσε: «Θα ξεκινήσουμε όταν πρέπει και θα είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε τις δυνατότητές μας, θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν και εκτιμώ πως θα πάνε όλα καλά».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όπως είπα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης κοιτάγαμε και ομίλους που θα ήταν πιο εύκολα για εμάς τα πράγματα. Είναι όμως Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου και τίποτα δεν θα είναι εύκολο».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα εμείς οι ποδοσφαιριστές θα είμαστε οι πρώτοι που θα το χαρούμε, είναι σπουδαίο γεγονός το ότι καταφέραμε να είμαστε εκεί. Όμως δεν σταματάμε μόνο στη χαρά της συμμετοχής, ο στόχος μας πλέον είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σε κάθε τουρνουά, όπως και να έχει παίζει μεγάλο ρόλο το πρώτο παιχνίδι. Με μια νίκη, παίρνεις ψυχολογία και ξεκινάς με περισσότερα εχέγγυα για να πας καλά στον όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι για εμένα είναι το πιο σημαντικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα