Τζενάμο: Δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό για Ατρόμητο

17:26 7/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει ο Λουίτζι Τζενάμο ο οποίος θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο και, όπως είπε, η ομάδα του Περιστερίου τον κάλυψε σε όλα και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό για να υπογράψει συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος τερματοφύλακας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τη συνύπαρξή του με τον Σηφάκη: «Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Σε ομάδες τέτοιου επιπέδου και με τόσους αγώνες μέσα στη χρονιά χρειάζονται πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Κι εξάλλου,

ο υγιής ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα».
- Για τους λόγους που έφυγε από το Ισραήλ: «Ήταν πέρυσι τέτοιος καιρός που μου ήρθε η πρόταση για να πάω. Σε γενικές γραμμές αποκόμισα θετικές εντυπώσεις, αλλά οικογενειακοί λόγοι με οδήγησαν κυρίως στην απόφαση να φύγω. Δεν ήταν θέμα ασφάλειας, αλλά κουλτούρας και τρόπου ζωής, στην οποία ήταν δύσκολο να συνηθίσουν και τα παιδιά μου. Στην πόλη που ήμουν εγώ ήταν ήρεμα τα πράγματα, παρά τις κάποιες εχθροπραξίες βόρεια και νότια».
- Για το επίπεδο του πρωταθλήματος στο Ισραήλ: «Έχει πολύ καλά γήπεδα και οργάνωση, ενώ οι ομάδες δεν ξεφεύγουν ποτέ σε θέματα οφειλών και υποχρεώσεων. Είναι όλα πολύ σφιχτά. Σε θέματα ασφάλειας, δε, όποιος μπει στο γήπεδο, τιμωρείται αυστηρά. Κατά τ' άλλα, υπάρχει ένας καλός αριθμός εισιτηρίων και ικανοποιητική τηλεοπτική κάλυψη. Υπολείπεται λίγο της Σούπερ Λίγκας σε θέματα τακτικής, αλλά υπάρχουν καλοί παίκτες, που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με πολλά γκολ και χωρίς σκοπιμότητα».
- Για τις φιλοδοξίες με τον Ατρόμητο: «Όλα τα σημάδια τόσα χρόνια δείχνουν πως ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Έχει φτάσει στην πηγή και για έναν τίτλο, δεν τον πήρε, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρει τα επόμενα χρόνια. Γενικώς κάνει μικρά, αλλά σταθερά βήματα και αυτό δείχνει υγεία.
Όσο για την Ευρώπη, πέρυσι με τη Νιούκαστλ δεν πήρε αυτό που άξιζε και ελπίζω ότι η μοίρα θα του τα δώσει πίσω φέτος. Για όλα αυτά, από τη στιγμή που με προσέγγισε, καλύφθηκα σε όλα όσα ήθελα και δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό να υπογράψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα