Τζέκο: Αξίζω να παίζω στην Σίτι

15:52 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν τον Έντιν Τζέκο να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους με τον Βόσνιο φορ ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν σκέφτεται το μέλλον του καθώς πιστεύει πως έχει αποδείξει πως αξίζει να παίζει στην Μάντσεστερ Σίτι.
Σε δηλώσεις του ο Βόσνιος φορ τόνισε: "Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός για τις διαθέσιμες θέσεις στη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί έχω αποδείξει πως και μπορώ και αξίζω

να παίζω σε μία τέτοια ομάδα. Τη φετινή σεζόν έχω πετύχει πολύ σημαντικά γκολ. Είμαι ακόμα στη Σίτι και δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στα παιχνίδια της εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία και το Μεξικό".
Ο Τζέκο έσπευσε μάλιστα να υπενθυμίσει πως σκόραρε ένα από τα πιο σημαντικά γκολ στην ιστορία της ομάδας, εκείνο της ισοφάρισης κόντρα στην Κ.Π.Ρ. στην τελευταία αγωνιστική της Premier League χάρη στο οποίο, και με το γκολ του Αγκουέρο στην συνέχεια, η Σίτι κέρδισε 3-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα: "Ο προπονητής επιλέγει ποιος παίζει και το σέβομαι αυτό. Σε όλη τη σεζόν προσπάθησα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ακόμα και όταν δεν έπαιζα. Στο τέλος πέτυχα, ίσως, ένα από τα σημαντικότερα γκολ στην ιστορία της Σίτι και νιώθω πολύ περήφανος για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα