Τύχη... βουνό η Τσέλσι

16:52 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Emirates

Με την τύχη στο πλευρό της για ακόμα ένα ματς (είχε προηγηθεί η νίκη θαύμα με την Μπαρτσελόνα), η Τσέλσι έμεινε όρθια στο Emirates και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, 0-0 με την Άρσεναλ. Η

ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν καλύτερη , είχε δύο δοκάρια και έχασε ένα... σωρό ευκαιρίες. Οι «Μπλε» με αυτόν τον βαθμό που πήραν παραμένουν στην 6η θέση, ενώ απο την μεριά της η Άρσεναλ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την τρίτη θέση.

Στην ομάδα του Αρσέν Βενγκερ ανηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 14', συγκεκριμένα, ο Θίο Γουόλκοτ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Φαν Πέρσι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η απάντηση των «Μπλε» ήρθε στο 27' όταν ο Καλού βγηήκε απέναντι απο τον Σέζνι αλλά δεν πρόλαβε να «σπάσει» σωστά την μπάλα στον Τόρες που ήταν μόνος του. Το φινάλε του πρώτου ημιχρονου ήταν για την Άρσεναλ καθώς στο 42' ο Κονσιελνί είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φαν Πέρσι απο πλάγια θέση πλάσαρε πάνω στον Τσεχ. Στην επανάληψη η Τσέλσι μπήκε καλύτερα, είχε τον έλεγχο του ματς και πίεσε τους γηπεδούχους. Ευκαιρίες δεν υπήρχαν πάντως στο ξεκίνημα καθώς απο τις δύο ομάδες έλειπε η τελική πάσα. Στο 69' υπήρχε η πρώτη αξιόλογη φάση με ένα σουτ του Στάριτζ αλλά ο Σέζνι μπλόκαρε σταθερά. Η καλύτερη ευκαιρία του δευτερου μέρους ήρθε στο 82'... Ο Σονγκ πέρασε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με το δεξί όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολλανδός επιθετικός είχε μια ακόμα ευκαιρία, όταν με υπέροχες ντρίπλες πέρασε τον Κέιχιλ, αλλά σούταρε πάνω στον Τσεχ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Γκιμπς, Κοσιενλί, Ροσίτσκι (65' Ντιαμπί), Σόνγκ, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν (70' Σάντος), Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ (60' Ζερβίνιο).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Τέρι, Κέιχιλ, Μποσίνγκουα, Μπέρτραντ (77' Άσλει Κόουλ), Μαλουντά, Εσιέν, Ρομέου (66' Μίκελ), Καλού (74' Μάτα), Στάριτζ, Τόρες

Keywords
Τυχαία Θέματα