Τσούπρος: Το 1-0 ήταν λίγο (VIDEO)

17:24 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιδιαιτερότητα που κρύβουν όλα τα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ είναι πως κάθε ομάδα που βρίσκεται στον δρόμο της, παίζει με πολλαπλές ζώνες άμυνας, αποτέλεσμα αυτού η ομάδα να δυσκολεύεται να βρει διαδρόμους και να πετύχει το πρώτο γκολ που θα «ξεκλειδώσει» τον αντίπαλο. Σε αυτό στάθηκε και ο Κώστας Τσούπρος, με δηλώσεις του μετά το ματς, παρότι τόνισε πως το σκορ αδικεί την Ένωση: «Στα ματς μας όλες οι ομάδες μας περιμένουν μέσα στην περιοχή. Το 1-0

για μένα είναι λίγο. Δεν αγχωνόμαστε για κάτι. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε σωστά και συνεχίζουμε».

Ωστόσο, στο σημερινό ματς έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην ενδεκάδα, για τη φετινή περίοδο και ρωτήθηκα για το αν έμεινε ικανοποιημένος. «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτό. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής. Μου δόθηκε μία ευκαιρία. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω, δουλεύω με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα και πιστεύω ότι θα πάω πολύ καλύτερα», όσο για το άγχος των αμυντικών της ΑΕΚ, τη φετινή περίοδο, είπε: «Το άγχος για έναν αμυντικό είναι όταν του κάνουν συνέχεια επίθεση. Για μας το άγχος είναι η κόντρα επίθεση που μπορεί να του κάνει μία ομάδα και μπορεί να μας βρει λίγο ξεχασμένους».

Keywords
Τυχαία Θέματα