Τσιρίλο: Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα

13:12 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ μετά τα δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό με τον Μπρούνο Τσιρίλο να εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα σίγουρος πως θα βρει τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στις επιτυχίες και να εξασφαλίσει την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ

τόνισε: "Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι πικραμένοι με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση, είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κατά καταφέρουμε. Η πορεία μας στο πρόσφατο παρελθόν με τις επιτυχίες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ το αποδεικνύουν.
Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό πρέπει να γίνει στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα. Γενικά θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και με αυτό τον τρόπο, να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί να έχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο. Πρέπει να βγάλουμε τα ψυχικά μας αποθέματα για να τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το βασικό είναι να πάρουμε μπροστά και να μην σταματήσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα