Έκτακτο Δ.Σ. στην ΑΕΚ για τα 2 εκατ. ευρώ!

12:08 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365 από την Κυριακή οι εξελίξεις στην ΑΕΚ με τους επενδυτές που ενδιαφέρονται να βάλουν 2 εκατ. ευρώ μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να αποκτήσουν μετοχές της ΑΕΚ είναι ραγδαίες! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Δημητρέλος το πρωί της Τρίτης κάλεσε τηλεφωνικά όλα τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σήμερα στη 1 το μεσημέρι, με θέμα τους επενδυτές

που αποκάλυψε το aek365 την Κυριακή!

Ο Δημητρέλος επιμένει ότι η τιμή της μετοχής θα είναι στο 1,20 ευρώ και όχι 0,30, με τους επενδυτές να παίρνουν, σε αυτή την περίπτωση, ποσοστό μετοχών μικρότερο του 40%. Φυσικά αυτή η ιδιαίτερα σημαντική δέσμευση του προέδρου πρέπει αποδειχθεί και στην πράξη. Τούτο θα ισχυριστεί σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ., σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Γ.Σ. τις 28 Μαρτίου.

Το μόνο, πάντως, που αλλάζει σε σχέση με αυτό που αποκαλύψαμε την Κυριακή είναι πως οι Έλληνες που θα δώσουν τα χρήματα δεν εκπροσωπούν Αμερικάνικο fund, αλλά... γερμανικό (άλλαξε τώρα... ξαφνικά)!

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Έλληνες επενδυτές που φέρονται να εκπροσωπούν τώρα... γερμανικό fund, να έχουν στείλει ήδη τα χρήματα (2 εκατ. ευρώ) στην τράπεζα προκειμένου να εκταμιευθούν την Πέμπτη και γι' αυτό το λόγο ο Δημητρέλος ζητά την έγκριση του σημερινού έκτακτου Δ.Σ.

Όλα αυτά τα πράγματα πάντως είναι πολύ επικίνδυνα για την ΑΕΚ, αφού μπορεί ο οποιοσδήποτε με ένα μικρό ποσό μπορεί να πάρει μεγάλο ποσοστό μετοχών και στο μέλλον να χειριστεί αυτός σημαντικές αποφάσεις όπως για παράδειγμα τα χρήματα της υπόθεσης... Ψωμιάδη!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα