Τσιώλης: Μη τα ισοπεδώνουμε όλα

22:02 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία να πλησιάσει την ΑΕΚ στον έναν βαθμό έχασε ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένα στοιχείο που τόνισε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Αστέρα στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης για την Ένωση και στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν έβγαλαν τη μπάλα έξω τη στιγμή που δύο συμπαίκτες τους ήταν τραυματίες και ετοιμαζόταν αλλαγή. Ο Τσιώλης είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ

είχε την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο και με το 1-0 υπέρ μας θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με ένα δεύτερο γκολ. Δεν ήρθε όμως το 2-0 και ως το τελευταίο λεπτό ήταν δύσκολα για μας, ειδικά όταν έχεις να κάνεις απέναντι σε παίκτες με ποιότητα όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Λεονάρντο. Με στεναχωρεί που δεν μας... έκοψε και στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε δεν βγάλαμε τη μπάλα έξω να γίνει η αλλαγή, ενώ είχαμε δύο παίκτες τραυματίες.

Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, αν κερδίζαμε, θα ήμασταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική στη διεκδίκηση της πεντάδας. Σίγουρα με την ΑΕΚ παίζαμε και μία ισοπαλία, για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, καλή είναι. Αλλά έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Έχουμε το ματς της Τετάρτης τώρα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, που είναι το ματς της χρονιάς για μας. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την προσπάθεια και καλή συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα