Ντίμι: Να είμαστε προσεκτικοί…

21:52 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έδειξε πολλά καλά στοιχεία και σε είχε καίριες επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του ματς. Μετά το τέλος του αγώνα και σε δηλώσεις του, στάθηκε σε αυτή την καλή εμφάνιση, στο αποψινό ισόπαλο 1-1, αλλά και στην προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα για τη συνέχεια: «Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες και έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα, νομίζω ότι ήταν δίκαιο», είπε αρχικά για το αποτέλεσμα, για να προσθέσει

σχετικά με τις χαμένες ευκαιρίες για ένα ακόμα παιχνίδι: «Φυσικά πρέπει να αξιοποιούμε περισσότερες ευκαιρίες, είναι δεδομένο. Έχουμε το μυαλό να το κάνουμε αυτό. Με τον Παναθηναϊκό δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Σήμερα δεν είχαμε ίδια απόδοση, μπορούμε όμως να το δουλέψουμε αυτό και να το διορθώσουμε».

Αναφορικά για το αν ο βαθμός αυτός βοηθάει στην είσοδο των πλέι οφ, αφού ήρθε με τον άμεσο ανταγωνιστή, σχολίασε: «Στόχος το επόμενο παιχνίδι. Το ότι έχουμε διαφορά από τον Αστέρα δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι αλλάζουν τα πάντα για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ενώ για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Παιχνίδι με παιχνίδι αισθάνεσαι καλύτερα και εγώ να βελτιώνομαι και βοηθάω την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα