Τσιώλης: Αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό

18:44 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος όμως τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να έχει πίστη στις δυνατότητές τις και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Όσο για τα μεταγραφικά σενάρια, ο τεχνικός του ΠΑΣ ήταν κατηγορηματικός, αφού όπως δήλωσε, ακόμα δεν έχει βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα για το ρόστερ του.

Αναλυτικά:
«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, μιας και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή

κατάσταση. Αυτό που τον χαρακτηρίζει, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είναι η πληρότητα και η ταχύτητα που διαθέτει σαν ομάδα, στην επίθεση. Εμείς πηγαίνουμε προετοιμασμένοι για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πρέπει πάντα, σε οποιονδήποτε αγώνα, να στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για μεταγραφικά «σενάρια», αυτά δεν υφίστανται, ούτε μας απασχολούν και ο λόγος είναι ότι διαθέτουμε ένα ρόστερ δυνατό και πλούσιο. Άλλωστε δεν μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία, πέραν των δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα, να δω και τους υπόλοιπους σε συνθήκες αγώνα, ώστε να έχω άποψη γι αυτούς.

Δεν μας απασχολεί λοιπόν αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο θέμα».

Άσχημες ήταν σήμερα οι καιρικές συνθήκες στα Γιάννενα, κάτι που δεν πτόησε όμως του παίκτες του ΠΑΣ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά, σε υψηλούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο σε θέματα τακτικής, με πολύ δουλειά στην άμυνα και την κόντρα επίθεση.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μιχαήλ, ο οποίος έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι στην Λεωφόρο. Αντίθετα, ο Στρούνα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σλοβενίας και ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μετά την προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, προκειμένου να επισημανθούν τα σωστά αλλά και τα λάθη που έγιναν σε αυτό. Στην συνέχεια υπήρξε παρουσίαση του Παναθηναϊκού, αλλά και μεμονοένα κάθε παίκτη των «πρασίνων»

Keywords
Τυχαία Θέματα