Πλάθα: Θα τα δώσουμε όλα με τον Ολυμπιακό

18:19 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάλαγα φιλοξενεί την Παρασκευή τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Euroleague και θέλει τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Top 16 της διοργάνωσης. Για να το πετύχει αυτό βέβαια όπως επεσήμανε ο προπονητής της ομάδας, Ζοάν Πλάθα, θα πρέπει οι παίκτες του να βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερό τους εαυτό.

«Παίζουμε κόντρα στον Πρωταθλητή

Ευρώπης, ο οποίος παραμένει αήττητος φέτος. Αυτό βασικά απαιτεί από μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά και να έχουμε όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται στις εξέδρες. Είναι αλήθεια πως κάποια παιχνίδια μας «γλίστρησαν» από τα χέρια μας με μικρές διαφορές, οπότε πιστεύω ότι αξίζουμε να σπάσουμε αυτή την... συνήθεια. Δουλέψαμε πολύ στο πρωτάθλημα και στην Euroleague κι αν αξίζουμε θα πάρουμε τη νίκη στο αυριανό ματς», δήλωσε ο τεχνικός της Ουνικάχα.

Από την πλευρά των παικτών της Μάλαγα, ο Ράιαν Τούλσον, σχολίασε: «Προπονηθήκαμε σκληρά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακό είναι μεγάλη ομάδα, δεν έχει χάσει ακόμα και γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά προετοιμαζόμαστε καλά. Μετά από αυτό το ματς θα ξέρουμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε γιατί μας απομένουν μόλις δύο εντός έδρας παιχνίδια. Τα υπόλοιπα θα είναι εκτός οπότε πρέπει να νικήσουμε στην έδρα μας. Ο προπονητής μας μας λέει πως πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Keywords
Τυχαία Θέματα