Τσίμπησε βαθμό ο ΠΑΟ

00:03 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1

Γήπεδο: Φίλιπς Στάντιον

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με βαθμό από το Φίλιπς Στάντιον όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την PSV. Οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι στο 16' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεπάι. Ο ίδιος παίκτης στο 44' αφού πέρασε και τον Στιλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Ολοκλήρωσε έτσι

ιδανικά μια εκπληκτική αντεπίθεση της PSV. Οι "πράσινοι" μπήκαν καλά στην επανάληψη και στο 52' έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πράνιτς δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά τον Πάσφεερ. Δέκα λεπτά μετά ο Αντζαγκούν είχε ένα καλό σουτ. Ο Βίλεμς στο 77' είχε μια καλή προσπάθεια όμως και ο Ντε Γιονγκ στο 80στό λεπτό. Ο Παναθηναϊκός στο 85' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αντζαγκούν και δύο λεπτά μετά ισοφάρισε όταν ο Καρέλης πήρε το "ριμπάουντ" από την επέμβαση του Πασφέερ και πλάσαρε σωστά. Η PSV έμεινε μδε δέκα στο 89' καθώς αποβλήθηκε ο Μπρούμα.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Πασφέερ, Μπρένετ, Βίλεμς, Ρέκικ, Μπρούμα, Χέντριξ (90'Ισιμάτ-Μιρέν), Μάχερ, Γκουαρδάδο, Νάρσινγκ (75'Ριτσμάιερ), Ντεπάι (67'Γιοζεφζούν), Ντε Γιονγκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς (60'Καρέλης), Ντίνας (24'Αντζαγκούν), Μπούι, Κλωναρίδης (75'Πέτριτς).

ΕΣΤΟΡΙΛ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: 1-2

Γήπεδο: Στάδιο Αντόνιο Κόιμπρα ντα Μότα

Η Ντιναμό Μόσχας πέρασε με 2-1 από το Εστορίλ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Οι Ρώσοι σκόραραν στο 52' με τον συνήθη ύποπτο τους, Αλεξάντρ Κοκόριν. Στο 75' η Εστορίλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ντάγκλας. Ο Κλέμπερ το εκτέλεσε και ο Γκαμπούλοφ έδιωξε με τα πόδια κρατώντας το 0-1. Τελικά στο 80' ο Ζιρκόφ σφράγισε τη νίκη της Ντιναμό πετυχαίνοντας το δεύτερο της τέρμα. Οι Πορτογάλοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Ταβάρες.

ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Λουίζ, Φερνάντες, Μιγκέλ, Εσίτι, Αμάντο, Τόζε (77'Αρτούρο), Κλέμπερ (81'Καμπρέρα), Σεμπά (85'Βαζ), Κούτσα.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Γκαμπούλοφ, Μπίτνερ, Σάμπα, Ντάγκλας, Κοζλόφ, Βαϊνκέρ, Ιόνοφ (56'Ζιρκόφ), Βαλμπουενά (89'Ρότενμπεργκ), Νομπόα, Ντενίσοφ, Κοκόριν (76'Κουράνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα