Έχασε έδαφος ο Απόλλωνας

00:03 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: 5-0
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ

Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρόκρισης έχασε ο Απόλλων Λεμεσού, που ηττήθηκε με 5-0 από τη Γκλάντμπαχ.

Η Γκλάντμπαχ πίεσε από την αρχή και στο 11ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Λόπεθ έκανε λάθος και έχασε την μπάλα στην άμυνα του Απόλλωνα από παρέμβαση του Βεντ, ο Χργκότα πήρε την κατοχή και γέμισε στην περιοχή,

όπου ο Τραορέ ανενόχλητος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 26' το φάουλ του Αζάρ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 29' ο Βάλε απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κρούζε. Μάλιστα στο 45' ο κίπερ των Κυπρίων, πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Χργκότα και Αζάρ.

Στο 52' ο Λόπεθ δέχθηκε μακρινή μπαλιά και βγήκε μόνος, καθυστέρησε όμως αρκετά να σουτάρει περιμένοντας τον σωστό χρόνο, με αποτέλεσμα όταν επιχείρησε το σουτ ήδη πλησίασε πολύ τον Σόμερ, ο οποίος βγήκε και απέκρουσε. Και στο 56ο λεπτό η Γκλάντμπαχ έκανε το 2-0. Ο Τραορέ με ωραία κίνηση από δεξιά μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Μπρούνο Βάλε δεν μπόρεσε να διώξει και από κοντά ο Χργκότα με προβολή έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Και στο 66' ο Αζάρ με συρτή παράλληλη μπαλιά θέλησε να βρει τον Χργκότα, αυτός άφησε την μπάλα στον Τραορέ, ο οποίος ήρθε από πίσω και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 για την Γκλάντμπαχ έγινε στο 83'. Ο Μετά από λάθος του Αντράδε, η μπάλα κατέληξε στον Αζάρ που έβγαλε συρτή μπαλιά και ο Χέρμαν από κοντά πλάσαρε για το 4-0. Το τελικό 5-0 έκανε ο Αζάρ στις καθυστερήσεις.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Βεντ, Γιάντσκε, Στρανζλ, Κορμπ, Τραορέ, Κρούζε (46' Ράφαελ), Νορντβάιτ, Αζάρ, Τζάκα (70' Νταούντ), Χργκότα (79' Χέρμαν).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Μέλντερ, Μερκής, Ρομπέρ, Ανγκεελί, Γκουγιόν (50' Γκριγκόρε, 66' Αντράντε), Αμντανί, Λόπεθ, Σανγκόι, Ρεζέκ, Ντιέ Ντιέ (70΄μεριέμ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΖΥΡΙΧΗ: 4-1
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Ξεφεύγει η Βιγιαρεάλ, που επικράτησε με 4-1 της Ζυρίχης.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 6ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ. Οι Βιέτο, Εσπινόσα και Μορένο συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Κάνι κι εκείνος από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 38ο λεπτό η Ζυρίχη ακούμπησε την ισοφάριση, αλλά ο Κάρλος είπε όχι σε προσπάθεια του Νεφ και τελικά στο 43' ο Σχενμπέχλερ μετά από φάουλ του Τσικχαουί, έκανε το 1-1.

Στο 47ο λεπτό, η κεφαλιά του Εσπινόσα, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 57. οι Ισπανοί πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Βιέτο και στο 60' ο Σοριάνο με τρομερή εκτέλεση φάουλ, έκανε το 3-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Χουάν Κάρλος, Γκασπάρ, Ρουίθ, Γκάμπριελ, Ντος Σάντος, Μαρίν, Κάνι (74' Τσερίσεφ), Σοριάνο (69' Πίνα), Εσπινόσα, Βιέτο (66' Τζ.Ντος Σάντος), Μορένο

ΖΥΡΙΧΗ: Ντα Κόστα, Ντζιμσίτι (84' Ελβεντί), Νεφ, Κοχ, Μπαφ (74' Ροντρίγκες), Τσιουμιέντο, Τσικχαουί, Κουκέλι, Σχενμπέχλερ, Γιάπι, Τσερμίτι (75' Ετουντί)

Keywords
Τυχαία Θέματα