Τσίμπησε βαθμό ο Εργοτέλης

21:46 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΗΛΕΙΑ)

Ο Εργοτέλης κατάφερε και έμεινε όρθιος στο Περιστέρι καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, μπόρεσε να ισοφαρίσει με το τελικό 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα

της σεζόν με τον Ατρόμητο να έχει αργή ανάπτυξη και να προσπαθεί να απειλήσει με στημένες φάσεις ενώ ο Εργοτέλης με τον τρόπο που είχε στηθεί έβαζε δύσκολα στους γηπεδούχους.
Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Λυκογιάννης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε Φυτανίδη και Λαζαρίδη με τον Τσέναμο να μπλοκάρει.
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς την κλασική ευκαιρία με τον Ατρόμητο να είναι φλύαρος και προβλέψιμος. Η μόνη φορά που φάνηκε απειλητικός ήταν στο 25ο λεπτό όταν από λάθος γύρισμα του Γιοβάνοβιτς, ο Τάτος πήρε τη μπάλα, σούταρε αλλά ο Τσέρνι αντέδρασε σωστά.
Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο Ατρόμητος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από στημένη φάση. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Λαζαρίδης με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Είναι το πρώτο γκολ του κεντρικού αμυντικού στο πρωτάθλημα και το τέταρτο με τη φανέλα του Ατρόμητου.
Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος συνέχισε να παρουσιάζει έλλειμμα δημιουργίας και το πλήρωσε.
Ο Εργοτέλης βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, ο Δερμιτζάκης πέρασε στο παιχνίδι Μπογκντάνοφ και Μπαμ Μπαμ και από τον τελευταίο ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης. Στο 78ο λεπτό ο Μπαμ Μπαμ μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, ο Παμλίδης πάτησε τη μπάλα στον Μπρούνο Τζανακάκη που με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Ατρόμητος δεν είχε ευκαιρία μετά το γκολ και στο 80' ο Λαμπρόπουλος του ακύρωσε γκολ χρεώνοντας τον Τάτο με φάουλ πάνω στον Τσέρνι.
Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένο τον Εργοτέλη, που έκλεισε έξυπνα τους χώρους, και δυσαρεστημένο τον Ατρόμητο.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο, Νάστος (84' Κιβρακίδης), Δημούτσος (45' Αγκουαζί), Λαζαρίδης, Κοντοές, Τάτος (84' Λημνιός, Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Καραμάνος, Γεωργίου
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Κοζορώνης (64' Μπογκντάνοφ), Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Παμλίδης (90' Πίτσος), Χαντί (73' Μπαμ Μπαμ), Χαλκιαδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα