Χάλασε το πάρτι αλλά κέρδισε

15:29 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ- 24η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Δυσκολότερα απ' ότι φάνηκε από την εντυπωσιακή της είσοδο στο ματς η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Ράγιο. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν εκπληκτικά καθώς μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μοράτα και στο 12' έκαναν το 2-0 με τον Σέρχιο Ράμος. Πέντε λεπτά μετά όμως ο αμυντικός

της Ρεάλ αποβλήθηκε και η Ράγιο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 47΄ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους μετά από χέρι του Κοεντράο με τις αντιδράσεις να είναι έντονες.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Κοεντράο, Εσιέν, Κεντίρα, Οζίλ (67'Ντι Μαρία), Κακά (80'Καγεχόν), Ρονάλντο, Μοράτα (26'Αλμπιόλ).

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβεθ, Φιγκουέρας, Κασάδο (63'Χοσέ Κάρλος), Χάβι Φουέγο, Τρασόρας (71'Βάσκεθ), Τσόρι, Πίτι (83'Ντελίμπασιτς), Μπαπτιστάο, Μπανγκουρά.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά ελ Πρατ

Με ένα γκολ του Σέρχιο Γκαρθία στο 7ο λεπτό η Εσπανιόλ επικράτησε της Μπέτις και συνέχισε την ανοδική της πορεία. Οι "μπέτικος" είχαν δοκάρι στο 28' με τον Μπενιάτ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Ματιόνι (62'Χάβι Λόπεθ), Κολότο, Έκτορ Μορένο, Καπντεβίλα, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Βίκτορ Σάντσεθ, Σιμάο, Βερντού (88'Κρίστιαν Γκόμεθ), Σέρχιο Γκαρθία, Στουάνι.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Νάτσο, Αμάγια, Παουλάο (85'Περκίς), Τσίκα, Νόνο (60'Χουάν Κάρλος), Ρουμπέν Πέρεθ, Μπενιάτ, Παμπόν (84'Άνχελ Λόπεθ), Κάμπελ, Μόλινα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Η Ατλέτικο με πολύ καλή εμφάνιση πέρασε από το "Θορίγια" επικρατώντας 3-0 της Βαγιαδολίδ. Ο Φαλκάο άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και Ντιέγκο Κόστα έκανε το 53' το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ροντρίγκες στο 90'.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ντάνι Ερνάντεθ, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Πένια, Μπαλενθιάγα, Άλβαρο Ρούμπιο, Σάστρε (76'Μπαράχα), Λάρσον, Όσκαρ, Ομάρ Ράμος (71'Μπουένο), Χάβι Γκέρα (55΄Γκονσάλβες).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε (88'Σουάρες), Αρντά (75'Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα (83'Ραούλ Γκαρθία), Φαλκάο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Παρά την πίεση της Μαγιόρκα και το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 27' (αποβολή του Τίνο Κόστα) η Βαλένθια βρήκε τον τρόπο και πήρε το ματς με 2-0. Ο Ρικάρντο Κόστα άνοιξε το σκορ στο 59' και στο 81ο λεπτό ο Σολδάδο σφράγισε τη νίκη των Λεβαντίνων.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ραμί (44'Κανάλες), Ρικάρντο Κόστα, Γκουαρδάδο, Παρέχι, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Ζόνας (61'Σισοκό), Μπερνάτ (36'Βίκτορ Ρουίθ), Σολδάδο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Λούνα (72'Βίκτορ Κασαντέσους), Χερομέλ, Νούνες, Χάτον, Τισόνε (66'Μάρκεθ), Πίνα, Μάρτί, Άλφαρο (62'Περέιρα), Χέμεντ, Ντος Σάντος.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-1
Γήπεδο: Ανοέτα

Στο 1-1 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 24η αγωνιστική της Πριμέρα Ντεβιζιόν «κόλλησε» η Λεβάντε λίγες μέρες πριν έρθει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 3-0 της Ισπανίας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάρλος Βέλα για να ισοφαρίσει ο Μίτσελ με τον ίδιο τρόπο στο 29' για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων». Βασικοί οι δύο Έλληνες, Νίκος Καράμπελας και Λουκάς Βύντρα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Μίκελ, Ντε Λα Μπέγια, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Κάστρο (76' Ιφράν), Τσάβι Πριέτο (70' Αγιρέτσε), Ιγιάρα, Μπεργκάρα (64' Μπεργκάρα), Βέλα, Γκρίζμαν.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λελ (46' Λόπεθ), Καράμπελας, Βύντρα, Μπαγιεστέρος, Ντιοπ, Βάλντο, Ιμπόρα, Πέδρο Ρίος (60' Χουανφράν), Μίτσελ (80' Γκαρσία), Μάρτινς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα