«Μην το λέμε, κι ας το κάνουμε»

13:56 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην συνέντευξη Τύπου έπειτα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Έβαλντ Λίνεν αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους στο σημείο που του μεταφέρθηκε ότι παίκτες της ομάδας κάνουν πλέον λόγω για είσοδο στα πλέι οφ. Μάλιστα, όταν ο Γερμανός τεχνικός ρώτησε «ποιος παίκτης το είπε αυτό», του έφεραν ως (πιο πρόσφατο) παράδειγμα τον Μητρόπουλο. Σε εκείνο το σημείο, ο Λίνεν έκανε ότι σημείωσε το όνομα του παίκτη στο μπλοκάκι του και τόνισε ότι: «όπως παίκτης πει ξανά για πλέι οφ θα τον... σκοτώσω. Έχω αρκετούς παίκτες. Έχω τρεις ενδεκάδες, οπότε και

να... σκοτώσω πέντε δεν έγινε τίποτα».
Ένας εξίσου απολαυστικός διάλογος έγινε και σήμερα στα αποδυτήρια της ομάδας, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι: «Μου είπαν ότι ένας παίκτης δήλωσε πως στόχος μας είναι τα πλέι οφ»... Σε εκείνο το σημείο ο Κωνσταντόπουλος πήρε τον λόγο και του είπε ότι αυτός είχε πει πώς αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, μπορεί να ελπίζει. Τον ακολούθησε ο Γκερέιρο, ο οποίος είπε ότι και εκείνος είχε δηλώσει μετά το ματς με την Κέρκυρα ότι η ΑΕΚ μπορεί να κοιτάει και ψηλότερα, ενώ αμέσως μετά και ο Γιάγκο παραδέχθηκε ότι είχε κάνει κι αυτός μια ανάλογη δήλωση (ο Μητρόπουλος δεν ήταν παρών στην ομιλία του Γερμανού τεχνικού).
Ο Λίνεν γέλασε και αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές του ότι: «Εγώ για τον Μητρόπουλο έλεγα», σαν να ήθελε να τους πει ότι... ψάρωσαν και «δόθηκαν» μόνοι τους. Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα να το συζητάμε. Μη το λέμε, κι ας το κάνουμε. Όμως θα ήταν καλύτερο να μην δημιουργούμε αυτό το κλίμα, γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και με αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να συνεχίσουμε».
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι: «Παίξαμε καλά, είχαμε αυτές τις δύο ευκαιρίες στην αρχή για να προηγηθούμε και στην συνέχεια είχαμε πάθος και αγωνιστικότητα. Αυτοί δημιούργησαν μόνο κάποιες φάσεις από τα άκρα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως σε αυτό το τερέν θα μπορούσε να γίνει κάτι και να χάσουμε. Το σημαντικό είναι η εικόνα που δώσαμε και ότι πήραμε τον βαθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα