Τσεσνάουσκις: Κάντε την προσευχή σας να κερδίσουμε και να περάσει η Ελλάδα

14:50 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο Κάουνας η Λιθουανία υποδέχεται την Βοσνία με τους Έλληνες να ελπίζουν πως οι Λιθουανοί θα καταφέρουν να κόψουν βαθμούς από τους Βόσνιους και τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις να καλεί τους Έλληνες φιλάθλους να προσευχηθούν στην νίκη της Λιθουανίας.
Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με πριμ από την ΕΠΟ προς τους Λιθουανούς.
Σε δηλώσεις του στον ARENA 89.4, ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη και του Άρη τόνισε: "Ξέρω ότι είναι σημαντικό για την

Ελλάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε αλλά απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που μάχεται. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Λετονία. 110% θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο αλλά σε κάθε ματς παίζουμε για την νίκη. Αυτό ισχύει και για την Βοσνία αλλά εμείς θα μπούμε έτοιμοι για την νίκη".
Για όσα γράφτηκαν περί πριμ της ΕΠΟ στην Λιθουανία, ο Τσεσνάουσκις δήλωσε: "Όχι δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό το θέμα. Κανείς δεν μας έδωσε πριμ. Μην τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά. Είναι πράγματα που γράφονται από την Βοσνία. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πριμ".
Όταν ρωτήθηκε για την προτίμηση του, ο Λιθουανός διεθνής απάντησε: "Θέλω η Ελλάδα να πάει στο Μουντιάλ. Είναι ανόητη ερώτηση. Αν παίξω θα προσπαθήσω να σκοράρω αλλά η θέση μου είναι στην άμυνα και δεν με βοηθάει κάτι τέτοιο. Άλλοι λένε ότι αν κερδίσουμε θα βοηθήσουμε την Ελλάδα, αν χάσουμε θα είναι σαν να βοηθάμε την Βοσνία. Δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά. Η Βοσνία είναι δυνατή για παράδειγμα παίζουν παίκτες όπως ο Τζέκο".
Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Κάουνας δήλωσε: "Αυτή την στιγμή υπάρχουν 8,000 Βόσνιοι και είναι σε ολόκληρη την πόλη . Θα παίζουμε σαν να είμαστε εκτός έδρας. Θα είναι 2000 φίλαθλοι από την Λιθουανία το πολύ. Λένε ήρθαμε εδώ και θα νικήσουμε 5-0 αλλά εμείς τους είπαμε ελάτε και κερδίστε".
Όσον αφορά το που θα γίνει ο αγώνας: "Αλλάξαμε γήπεδο. Παίζουμε στο Κάουνας και όχι στο Βίλνους γιατί εκεί είναι συνθετικό".
Τέλος ο Τσεσνάουσκις είπε: "Θα παίξουμε με αντεπιθέσεις γιατί ξέρουμε ότι η Βοσνία είναι δυνατή και πρέπει να κλείσουμε την άμυνα μας. Σταυρώστε τα χέρια σας, και κάντε την προσευχή σας να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να πάτε εσείς στο Μουντιάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα