Τσέλσι για Ζανέτι!

20:08 20/2/2014 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ιντερ λήγει το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον του. Ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο αλλά στους «νερατζούρι» είναι πλέον στον πάγκο στα περισσότερα ματς ενώ και οι σχέσεις με τον Ερικ Τοχίρ δεν είναι τόσο ζεστές όσο θα ήθελε ο Αργεντίνος.

Ο Ινδονήσιος μεγαλομέτοχος της Ιντερ είναι στο Μιλάνο, πάντως,

από την Πέμπτη και τα προσεχή 24ωρα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αρχηγό για να δουν τι θέλει η μία πλευρά και τι η άλλη. Σε αυτή την συνάντηση, πάντως, ο Ζανέτι θα πάει έχοντας στα χέρια του και μια άλλη πρόταση και μάλιστα από τον Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος, που συνεργάστηκε με τον Αργεντίνο για δύο χρόνια στην Ιντερ και κατέκτησαν όλους τους τίτλους, έχει ήδη κάνει πρόταση για συμβόλαιο ενός χρόνου και στη συνέχεια, από το καλοκαίρι του 2015, θέση αθλητικού διευθυντή και ουσιαστικά απόλυτη συνεργασία με τον Πορτογάλο για όλα τα θέματα.

Ο Ζανέτι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, θέλει να παραμείνει στην Ιντερ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα ακούσει από τον Τοχίρ καθώς θεωρεί και δελεαστική την πρόταση του Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα