Έρχεται καμπάνα για Σέζνι

18:42 20/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Πολωνός δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο 38' μετά από ανατροπή πάνω στον Άριεν Ρόμπεν μέσα στην περιοχή και κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, έκανε μια περίεργη κίνηση με τα χέρια του, αντιδρώντας στην αποβολή του.
Πλέον ο νεαρός γκολκίπερ θα περιμένει να δει εάν η χειρονομία του συμπεριλήφθηκε από τον Ιταλό ρέφερι στο φύλλο αγώνα, ώστε να ξεκαθαριστεί και η τιμωρία του. Εφόσον, ο 42χρονος έχει συμπεριλάβει την κίνηση του Σέζνι στην αναφορά του, τότε η υπόθεση θα οδηγηθεί στην UEFA, η οποία και θα τιμωρήσει τον τερματοφύλακα

των «κανονιέρηδων» με την προβλεπόμενη ποινή, μια ακόμη αγωνιστική δηλαδή.
Ο Σέζνι θα χάσει ούτως ή άλλως τη ρεβάνς του Μονάχου μετά την αποβολή του, ενώ στην περίπτωση που του επιβληθεί ποινή ενός επιπλέον παιχνιδιού, τότε η τιμωρία θα μεταφερθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, δεδομένου ότι μετά το 0-2 η Άρσεναλ βρίσκεται με... την πλάτη στον τοίχο στην υπόθεση της πρόκρισης.
Ο Ριτσόλι αποκλείεται να έχει δει τη χειρονομία του 23χρονου Πολωνού, όμως ο τέταρτος διαιτητής πιθανότατα την αντιλήφθηκε(καθότι συνέβη μπροστά του) και μπορεί να ενημερώσει τον άρχοντα της αναμέτρησης ή να ζητηθεί σχετικό βίντεο, που θα αποκαλύπτει το σκηνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα