Τότι: Ήταν μονόδρομος η νίκη

22:13 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Επιπλέον, χαρακτήρισε «σημαντική» τη νίκη επί του συγκεκριμένου αντιπάλου, καθώς οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν φέτος στην κούρσα του ιταλικού πρωταθλήματος, με τη Γιουβέντους να επικρατεί πριν λίγες μέρες με 3-0 επί των Ρωμαίων και να τους αφήνει οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή.
«Ήταν μια νίκη που θέλαμε να πάρουμε με κάθε κόστος. Θέλαμε να επανέλθουμε μετά την ήττα μας στο Τορίνο και αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Γιουβέντους», δήλωσε ο «καπιτάνο».
Και προσέθεσε: «Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε εμάς και σε εκείνους, παρά το ότι έχουν

ένα καλό προβάδισμα στη 'Serie A'. Κάνουμε μια φανταστική σεζόν, αλλά εκείνοι τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα».
Στο ίδιο τέμπο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του έτερου αρχηγού της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
«Η νίκη για εμάς ήταν σημαντική για πολλούς λόγους. Θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα, καθώς η Γιούβε κυριαρχεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε και δώσαμε χαρά σε 60.000 οπαδούς μας που βρέθηκαν στο 'Ολίμπικο'. Ελπίζουμε στα ημιτελικά να συναντήσουμε τη Νάπολι, η οποία αποδεικνύεται ακόμα πιο δυνατή τη φετινή σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα