Τσεκάρει εισιτήριο ο πρώτος

22:56 3/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα κριθεί αύριο στην Έδεσσα, όπου η έκπληξη της διοργάνωσης ο Αερωπός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Η μοναδική ομάδα της Α2 που έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει καλή παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.

«Πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι αυτό και να μην παραπλανηθούμε επειδή ο αντίπαλος παίζει στην Α2. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και για να την πάρουμε πρέπει να παίξουμε

από την αρχή συγκεντρωμένα. Από την δική μας εμφάνιση εξαρτάται το ματς», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο διεθνής περιφερειακός του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας.
Από την πλευρά του τεχνικός του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης σχολίασε στον NOVAΣΠΟΡ-FM 94,6: «Ο ημιτελικός μπορεί να είναι έκπληξη για πολλούς, όχι όμως για εμάς γιατί ξέραμε πως μπορούσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια πολλές ομάδες. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα μπορούσε να ήταν εξάδα αν ήταν φέτος στην Α1. Κάναμε αρκετή προπόνηση, περάσαμε από τα προημιτελικά και αύριο έχουμε ένα ιστορικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ένας ματς βάσει επιπέδου αντιπάλου που ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Να είμαστε αντάξιοι του παιχνιδιού και να μη φανεί πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Θέλουμε να τους προβληματίσουμε και γιατί όχι να τους νικήσουμε. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ό,τι θέλει ας έρθει. Μακάρι να γίνει ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και να το ευχαριστηθούν τα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια ο Αερωπός έχει ζορίσει τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μία μικρή παράδοση ότι ο Αερωπός βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ».

Στην Δράμα στο εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών η Δράμα 1986 υποδέχεται τον Δούκα και η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» θέλει την νίκη προκειμένου να σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη ψάχνουν ακόμα τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα