«Τσέκαρε» εισιτήριο στο ρελαντί

20:09 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός με δεύτερη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, χωρίς να δυσκολευτεί.

Το ματς

Μέτριο το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να έχει την υπεροχή και την πρώτη ευκαιρία να είναι το τετ α τετ του Μασάντο με τον Μπαμπανιώτη στο 13ο λεπτό, το οποίο δεν είχε αποτέλεσμα. Ενώ, ο ΠΑΣ από την πλευρά του προσπάθησε με την ευκαιρία του Βίλα στο 21' λεπτό

και στην συνέχεια έδειξε χαλαρότητα. Αυτό το θέαμα είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μπουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η εικόνα των γηπεδούχων ήταν χειρότερη, όμως δύο αλλαγές αποδείχτηκαν αρκετές για να αλλάξουν όλα. Συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό ήρθε το γκολ του Μανιάτη, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93') ο Αμπντούν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, έπειτα από ασίστ του Φετφατζίδη.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Παπάζογλου (76' Ντιακιτέ), Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο (61' Φουστέρ), Βλαχοδήμος, Αμπντούν (61' Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ (68' Λίλα), Ντε Βισέντι (68' Πάντος), Βίλα, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Μπέριος (79' Κοροβέσης), Αυγενικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα