Δηλώσεις Οικονομόπουλου για την υπόθεση Ψωμιάδη

19:47 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χάρης Οικονομόπουλος μίλησε στο aek365 για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη, μετά το έγγραφο που έστειλε η ΠΓΔΜ στη χώρα μας και το οποίο ουσιαστικά επιτρέπει στην ελληνική Δικαιοσύνη να δικάσει τον Μάκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση των 21.195.174 ευρώ

από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά πλέον έχει αρθεί κάθε εμπόδιο για να γίνει, επιτέλους, η δίκη και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως σύντομα αυτή θα πραγματοποιηθεί και η «Ένωση» θα δικαιωθεί, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με αυτό το ζήτημα.

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης της ΠΓΔΜ να επιτρέψει, επιτέλους, στην ελληνική Δικαιοσύνη να δικάσει τον Μάκη Ψωμιάδη και τους συνεργούς του, για την υπεξαίρεση των χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ, αίρει κάθε εμπόδιο και ολοκληρώνει τις προϋποθέσεις ώστε η συγκεκριμένη δίκη να γίνει το ταχύτερο. Έχει αρθεί πλέον κάθε εμπόδιο για να αποδοθεί δικαιοσύνη και πιστεύω πως σύντομα αυτό θα γίνει. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη, χρονικά, να βιαστεί. Περιμένουμε τον προσδιορισμό της μετά από 7 αναβολές αορίστως αναβληθήσας δίκης του Ψωμιάδη, το ταχύτερο. Και σίγουρα πάντως πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισής του και όσοι τον έχουν χάσει, αρχίσουν και πάλι να τον αναζητούν», μας είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Με την ευκαιρία, είναι καιρός επίσης να πραγματοποιηθεί και η δίκη όσων εμπλέκονται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Η ατιμωρησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε βάρος συλλόγων που δεν συμμετέχουν σε στημένα, είτε επειδή δεν το θέλουν είτε επειδή δεν μπορούν, πρέπει να σταματήσει».
Πάντως αυτό που τονιζόταν από το δικηγορικό γραφείου του Χάρη Οικονομόπουλου, είναι πως από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μετάφραση των εγγράφων, η Εισαγγελία μπορεί να ορίσει την δίκη άμεσα, ακόμα και μετά από 15 μέρες από την ημέρα που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επίσης, εκφράζεται η σιγουριά πως πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για τον Μάκη Ψωμιάδη και όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, μιας και αν δεν επιστρέψουν στην ΑΕΚ τα χρήματα που δικαιούται, απειλούνται με ακόμη βαρύτερες ποινές, κάτι που θα κάνει τη θέση τους ακόμα πιο δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα