Τσεχ: Γιατί να μην έρθει ο Μουρίνιο;

14:39 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, οι οπαδοί της Τσέλσι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πετρ Τσεχ να δικαιολογεί την ενέργεια τους και να εμφανίζεται θετικό στην επιστροφή του Πορτογάλου στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Σε δηλώσεις του ο Τσέχος τερματοφύλακας τόνισε: "Είχαμε απίστευτη επιτυχία σαν σύλλογος όσο τον είχαμε προπονητή, οπότε γιατί να μην έρθει; Είναι φανταστικός προπονητής. Δικαιολογώ τους οπαδούς που φώναζαν το όνομα του κατά την διάρκεια του αγώνα, έκανε πολύ καλή δουλειά όσο ήταν στην ομάδα και όλοι

τον λατρεύουν".
Όσο για το σερί που έχει η Τσέλσι με τους 10 προπονητές επί Αμπράμοβιτς, ο Τσεχ δήλωσε: "Τα τελευταία εννιά χρόνια έχουμε κατακτήσει τον ίδιο περίπου αριθμό τίτλων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτοί είχαν ένα προπονητή όλα αυτά τα χρόνια, εμείς οκτώ. Η Άρσεναλ, ενώ είχε τον ίδιο προπονητή δεν έχει κατακτήσει τίποτα εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί αν τους ρωτήσετε να σας πουν ότι θα προτιμούσαν να είχαν δέκα προπονητές αυτά τα χρόνια και έξι τίτλους. Εμείς το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο και, όπως φαίνεται, έχει επιτυχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα