Στοχεύει στα 200 ο Ρούνεϊ

14:09 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς, ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε ακόμα ένα γκολ φτάνοντας τα 196 με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στοχεύει πλέον να φτάσει τον στόχο των 200 γκολ.
Στην αρχή της σεζόν, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε προβλέψει πως ο Άγγλος επιθετικός θα σκοράρει 25 φορές στο πρωτάθλημα της Premier League,

με τον Ρούνεϊ να έχει σημειώσει ήδη 14 γκολ.
Σε δηλώσεις του ο 27χρονος Ρούνεϊ τόνισε: "Βρίσκομαι στην πιο αποδοτική ηλικία αυτή την στιγμή και ελπίζω ότι όλη η ομάδα θα μπορέσει να επωφεληθεί από αυτό. Δεν έχω μπορέσει να αγωνιστώ σε όσα παιχνίδια θα ήθελα φέτος, αλλά νιώθω έτοιμος και γεμάτος ενέργεια για την συνέχεια. Κάποιοι μικροτραυματισμοί με κράτησαν πίσω και αυτό ήταν δυσάρεστο. Αυτό που θέλω από εδώ και στο εξής είναι να είμαι υγιής και να μπορέσω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι το τέλος της σεζόν, για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".
Για την πρόβλεψη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Ρούνεϊ δήλωσε: "Είναι απίθανο να έχεις παίξει ήδη σε τόσα παιχνίδια για τον σύλλογο σε τόσο μικρή ηλικία και να είσαι κοντά στο να φτάσεις τα 200 γκολ. Θα ήταν ένα επίτευγμα που θα με έκανε υπερήφανο και ελπίζω να το καταφέρω μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορώ να φτάσω τα 25 γκολ, αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί επιθετικοί στην ομάδα που μπορούν να σκοράρουν αρκετά γκολ. Είμαστε μια ομάδα με ένα μείγμα από πολύ καλούς έμπειρους παίκτες αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές, που όλοι έχουν το ίδιο πάθος για επιτυχία".
Σημειώνεται πως ο Ρούνεϊ με τα 196 γκολ που έχει πετύχει βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φιλοδοξεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει μεγάλες μορφές της ομάδας όπως ο Μπόμπι Τσάρλτον (249 γκολ), ο Ντένις Λο (237 γκολ) και ο Τζακ Ρόουλεϊ (211 γκολ).

Keywords
Τυχαία Θέματα