Τσαπίδης: Ο Χολέμπας δεν μπορούσε να περπατήσει

14:46 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

Για εσφαλμένη εντύπωση των ιταλικών Μέσων για τον τραυματισμό του Χοσέ Χολέμπας έκανε λόγο η ΕΠΟ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Μιχάλης Τσαπίδης, στον Sport24Radio
-Για τη κατάσταση του Χοσέ Χολέμπας: "Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο. Έχει κάκωση στα πλευρά του. Ο ποδοσφαιριστής πονάει. Τον είδαμε με τα

μάτια μας. Και δυστυχώς βρεθήκαμε ενώπιον μιας έκπληξης που προέκυψε από την ενημέρωση από τα ιταλικά Μέσα. Δημιουργήθηκε μια εσφαλμένη εντύπωση. Νομίζω και μία προσβλητική έως εκνευριστική κατάσταση. Είμαστε σε επικοινωνία, γνωρίζουμε τι κάνει στη Ρόμα. Ξέρουμε ότι κάνει ποδήλατο. Από την ενημέρωση των Ιταλών συναδέλφων και την αναπαραγωγή των συμπατριωτών μας, έγινε η ζωή του ποδήλατο".
-Για το γεγονός πως ο Χολέμπας δεν υπάρχει στη λίστα τραυματιών της Ρόμα: "Στην ενημέρωση εκ μέρους της Ρόμα θεωρώ το ότι δεν υπάρχει το όνομά του σε αυτούς που προπονήθηκαν ή ότι έκανε άλλο πρόγραμμα, είναι γιατί είναι τραυματίας. Δεν ξέρω τα ειωθότα της ενημέρωσης της Ρόμα. Τον είδαμε με τα μάτια μας, δεν μπορούσε να περπατήσει. Όσα χρόνια είμαι στην ομάδα δεν έχω συναντήσει περίπτωση ποδοσφαιριστή που να κοροϊδεύει. Έχω συναντήσει εκ διαμέτρου αντίθετη συμπεριφορά, να έχει κάτι και να μην θέλει να αποχωρήσει".
-Για το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία: "Από πλευράς κλίματος όπως ήρθαν τα πράγματα είναι πολύ καλή. Η κατάσταση, κακά τα ψέματα, διαμορφώνεται κυρίως από τα αποτελέσματα. Οι προπονήσεις είναι καλές, οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοποιημένοι, αλλά ότι γίνει την Κυριακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα