Τσαούσης: Αποτυχία η απώλεια του πρωταθλήματος!

19:47 29/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Φάνης Τσαούσης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και αναφέρθηκε στις κινήσεις που αναμένεται να κάνουν οι παίκτες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δεν μπορεί να είναι πετυχημένη χρονιά αφού πηγαίναμε για το ντάμπλ. Είχαμε πολύ κακούς τελικούς και είναι αποτυχία το χαμένο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το θέμα είναι να υπάρχει υγεία και να παλεύουμε για το καλύτερο.

Φέτος, τελείωσε δύσκολα

η σεζόν και θα ξεκινήσει δύσκολα και η επόμενη. Είχαμε τον κ.Λαζόπουλο που δυστυχώς μας άφησε για τους δικούς του λόγους και θα βοηθήσει μέσω χορηγίας, ενώ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση. Έτσι έχουμε αποφασίσει εμείς οι παλιότεροι, πόρτα - πόρτα να ψάξουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει και μας έχει δείξει απεριόριστη αγάπη. Έχουμε επικοινωνία με τον κ. Αλεξίου και περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη μια οριστική απάντηση για το θέμα.

Η δουλειά η δική μας είναι να αγωνιζόμαστε με την φανέλα της ομάδας, περιμένουμε πρώτα να πάρουμε την απάντηση από την ΑΕΚ και μετά να δούμε τι θα κάνουμε ατομικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα