Τσάνας: Να κάνουμε ότι καλύτερο για την πρόκριση

14:02 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή η Εθνική Νέων κόντρα στην Παραγουάη, 17:45, θέλει να "σφραγίσει" την συμμετοχή της στους "16" του Μουντιάλ U-20 της Τουρκίας με τον Κώστα Τσάνα να διαβεβαιώνει πως η ελληνική ομάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας
Για την κατάσταση της ομάδας: "Μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές τα όποια προβλήματα είχαμε με τον Κωνσταντινίδη και Σταφυλίδη σιγά-σιγά λύνονται. Όλα δείχνουν

πως θα είμαστε πλήρεις για τον αγώνα κόντρα στην Παραγουάη".
Για το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές κόντρα στην Παραγουάη: "Υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές, αλλά θα δούμε πώς θα παρουσιαστούμε. Η Παραγουάη έχει μια ισοπαλία με το Μάλι και μια νίκη κόντρα στο Μεξικό. Η ομάδα έδειξε πως είναι δυνατή και πως αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους δυο αντιπάλους μας. Παίζει με τρία στόπερ και δυο μπακ. Αυτό δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει, θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σπάσουμε αυτή την άμυνα τους".
Για την εικόνα της ομάδας: "Η εικόνα μας είναι καλή, αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα και στους δυο αγώνες. Έχουμε τέσσερις βαθμούς που είναι μια καλή συγκομιδή. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους ή λιγότερους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα