Αναστασόπουλος: Τιμή και περηφάνια που έπαιξα στην ΑΕΚ

13:25 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και τυπικά εδώ και κάποιες ώρες ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος έκλεισε για έναν χρόνο στη Γερμανική Ρέγκενσμπουργκ. Ο 23χρονος μέσος μίλησε στο aek365 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την οικογένεια της ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι οικογένεια! Το ένοιωσα αυτούς τους μήνες που φόρεσα

τη φανέλα της. Ήταν τιμή και μεγάλη περηφάνια για μένα να παίζεις για τον δικέφαλο αετό! Ένα ευχαριστώ θέλω να πω σε όσους συνεργάστηκα αυτό το σύντομο (δυστυχώς) χρονικό διάστημα που ήμουν στην ΑΕΚ. Εύχομαι στην ομάδα να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη Σούπερ Λίγκα και στις κατακτήσεις τίτλων, γιατί ο λαός και η ιστορία της αυτό απαιτούν".

Ο Αναστασόπουλος επίσης μίλησε για το τι έγινε με την περίπτωσή του και τελικά δεν παρέμεινε στην ΑΕΚ: "Υπήρξαν συνομιλίες με την ΑΕΚ. Δε το κρύβω. Υπήρχε και θετική διάθεση για συνεργασία και από μένα και από την ομάδα. Αλλά από τη μία η δική μου απόσταση (σ.σ. ήταν για ένα μήνα στο Μόντρεαλ, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων) και από την άλλη ο χρόνος μέχρι να μπει η ΑΕΚ σε έναν δρόμο δυσκόλεψαν την κατάσταση. Ήρθε και η πρόταση από τη Γερμανία και τελικά την αποδέχθηκα. Ίσως κάποια στιγμή αν το θελήσει και ο Θεός, να γυρίσω", κατέληξε ο 23χρονος μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα