Τροπολογία για Νέα Φιλαδέλφεια

09:40 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το θέμα του γηπέδου δείχνει να έχει "παγώσει" τους τελευταίους δύο μήνες στην ουσία. Ο Γιάννης Βούρος όμως φαίνεται ότι είναι εκείνος που το "παλεύει" ακόμα και προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και "τρέχει" προσωπικά τις εξελίξεις. Σήμερα

λοιπόν, και επειδή οι ημερομηνίες πιέζουν και έχει χαθεί ήδη η πρώτη προθεσμία, ο Γιάννης Βούρος αναμένεται να καταθέσει προσθήκη τροπολογία σχετικά με την αδειοδότηση του γηπέδου. Στόχος είναι η συγκεκριμένη τροπολογία να μπει στο νομοσχέδιο περιβάλλοντος για το ρυθμιστικό που θα συζητηθεί την Τετάρτη στη Βουλή, γεγονός που θα ανοίξει σε μεγάλο βαθμό την υλοποίηση της προσπάθειας για επιστροφή στη φυσική έδρα της ΑΕΚ.
Εφόσον το θέμα μπει στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο καλύπτει όλες τις διατάξεις στο νομικό κομμάτι και εφόσον ψηφιστεί στη Βουλή, έπονται όλα τα άλλα. Εφόσον ξεπεραστεί αυτό το συγκεκριμένο κεφάλαιο, το "μπαλάκι" μετά πέφτει στο οικονομικό κομμάτι της κατασκευής του γηπέδου, με πολλούς να πιστεύουν ότι εφόσον ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά αρκετοί επιχειρηματίες και εταιρίες θα θελήσουν να επενδύσουν στην κατασκευή του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα