Τρώνε τα παιδιά τους στη Βόρεια Κορέα

16:51 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις των Sunday Times πως στη Βόρεια Κορέα ο κόσμος τρώει πτώματα για να ζήσει ενώ ακόμη και γονείς τρώνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν.

Το δημοσίευμα, επικαλείται πηγές από την Βόρεια Κορέα, που αναφέρουν ότι εκτελέστηκε άνδρας, επειδή σκότωσε τα δύο του παιδιά για να τα φάει. Οι ίδιες πηγές, αποκαλύπτουν ότι ένας άλλος άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του, ενώ ένας άλλος, τρελαμένος από την πείνα, έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του.

Το δημοσίευμα ουσιαστικά επιβεβαιώνει και το πρακτορείο Asia Press, το οποίο τονίζει ότι έχει στρατολογήσει ομάδα πολιτών-δημοσιογράφων που βρίσκονται σε βορειοκορεατικό έδαφος, καθώς και ότι η πείνα που μαστίζει την περιοχή έχει στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 άτομα.

Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η χώρα μαστίζεται από λιμό. Την περίοδο 1994-1998 η ασιατική χώρα πέρασε επίσης μια τραγική περίοδο με τις εκτιμήσεις να μιλούν για πάνω από 2εκατ. νεκρούς λόγω της πείνας και της έλλειψης στοιχειώδους ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φαινόμενα κανιβαλισμού τότε ήταν τα εντονότερα στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα