Τοροσίδης: Έτοιμος να δεχτώ πίεση και κριτική

16:46 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βασίλης Τοροσίδης πραγματοποίησε χθες το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ρόμα στο 3-3 κόντρα στην Μπολόνια και σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου με τον διεθνή μπακ να υποστηρίζει πως είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την πίεση αλλά και την κριτική που θα του ασκηθεί.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε: " Πίεση; Ποια πίεση; Προέρχομαι από ένα περιβάλλον που έχει μεγάλη πίεση. Και εδώ νομίζω ότι συμβαίνει το ίδιο. Οι οπαδοί περιμένουν πολλά από την ομάδα. Είναι νωρίς να μπορεί να κρίνει κάποιος την απόδοσή μου. Είμαι έτοιμος

να κάνω οποτεδήποτε την αυτοκριτική μου".
Για τις πρώτες μέρες στην Ιταλία, ο διεθνής μπακ δήλωσε: "Όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες και μεγάλη ιστορία".
Όσο για την βαθμολογική θέση της Ρόμα, 8η μετά από 22 αγωνιστικές, ο Τοροσίδης δήλωσε: " Νομίζω ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με πλούσιο ταλέντο και η 8η θέση που βρίσκεται την αδικούν. Εγώ θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Και στην προηγούμενη ομάδα μου η πίεση ήταν πολύ μεγάλη από τους οπαδούς. Άρα είμαι πανέτοιμος να ανταποκριθώ στην πίεση που θα υπάρχει αλλά και στη κριτική. Ίσα ίσα που εάν υπάρξουν αποδοκιμασίες τότε θα έχω λόγο να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα