Τρίτος ο Τρίτων

18:32 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών κατέλαβε τελικά ο Τρίτων Αμαρουσίου που επικράτησε και στον σημερινό δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ του τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή με 13-3 στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου και έκανε το 2-0 στις νίκες.

Οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο ημερών και κατέκτησαν την τιμητική αυτή θέση στην παρθενική τους παρουσία στην μεγάλη κατηγορία. Θυμίζουμε η ομάδα

της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε με τις νεάνιδες, ενώ από την πλευρά του Τρίτωνα δεν αγωνίστηκαν καθόλου στη σειρά των μικρών τελικών η Στεφανία και η Ιωάννα Χαραλαμπίδου, οι οποίες βρίσκονται στις ΗΠΑ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-13

(0-3, 0-4, 2-4, 1-2)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Ιωακειμίδης): Σωτηρέλη, Χυτοπούλου, Ασράνη, Τσακαλίδου, Τριχολιάν, Καρυπίδου, Ασλανίδου 1, Τερζή, Καραδημήτρη, Καραπίδου, Σταυροπούλου, Μπακιρτζή, Φάλκου, Κοντού 2.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. (Στέφανος Λέανδρος): Μυλωνάκη, Καρκάνη 1, Μηλιώτη 2, Κουζούνα, Μαντάου, Αλεξάκη 5, Μπενέκου Άλκ. 2, Κοτσιώνη, Μπενέκου Ι., Καλαργυρού 3, Κεχαγιόγλου, Στρείδη, Νανούση.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μικεδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα