Τρίποντο με ερυθρόλευκη ασυλία

17:03 2/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Μήτσιος

Στο άδειο Καραϊσκάκη το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό έφερε στη μνήμη την ατάκα του Άκη Ζήκου για τους διαιτητές. Ο Μήτσιος άφησε τους Σάμαρη, Μανιάτη και Μανωλά

να χτυπούν στο ψαχνό, οι επόπτες σήκωναν όταν... έπρεπε το σημαιάκι και ο ΟΣΦΠ επικράτησε τελικά με 2-1 του Παναιτωλικού χάρη σε ένα ακόμα πέναλτι.

Ο Παναιτωλικός μπήκε ιδανικά στο ματς. Απείλησε στο 2' με σουτ του Μπακάκη και τρία λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με πλασέ του Καμαρά. Η ομάδα του Αγρινίου συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 11' είχε ευκαιρία με σουτ του Γκάλο ενώ στο 18' ο Θεωδορίδης είχε και αυτός μια καλή προσπάθεια. Μετά το 20' ο Ολυμπιακός άρχισε να ανεβαίνει και στο 19' είχε καλή φάση όταν ο Σέποβιτς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αντί να πλασάρει επιχείρησε πάσα. Στο 26' όμως ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σέποβιτς έπιασε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Ολαϊτάν με το κεφάλι επίσης έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Μανιάτης στο 31' έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Σαβιόλα δεν βρήκε στόχο από καλή θέση. Στο 58' ο Ολαϊτάν βρήκε μόνος του με τον Ράφαελ αλλά πλάσαρε άουτ.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Σέποβιτς δοκίμασε το πόδι του με τον Ράφαελ να διώχνει. Στο 54' ο Παναιτωλικός έχασε εξαιρετική ευκαιρία όταν ον Καμαρά πλάσαρε από πλάγια θέση και ο Ρομπέρτο έδιωξε δύσκολα με τα πόδια. Ο ΟΣΦΠ στο 70' κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπακάκη μέσα στην περιοχή και ο Κάμπελ έκανε το 2-1. Το ματς από εκεί και πέρα έγινε κακό με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το ρυθμό και να κρατά τελικά το αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (71'Σαλίνο), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Σαβιόλα (60'Ιμπαγκάσα), Σέποβιτς (60'Βαλντές).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνης (67'Καλί), Κούσας, Μπικέι, Άνεν, Καμαρά, Θεοδωρίδης (74'Νταλμά), Γοδόι, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα