Super Bowl XLVIII: H ώρα του μεγάλου τελικού

16:50 2/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η μεγάλη μέρα έφτασε, η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Seattle Seahawks και Denver Broncos θα πολεμήσουν σώμα με σώμα και γιάρδα με γιάρδα για τη νίκη. Το φετινό Super Bowl θα είναι το πρώτο το οποίο θα διεξαχθεί σε ανοικτό γήπεδο το χειμώνα και σε τεχνητό χλοοτάπητα. Συγκεκριμένα ο αγώνας θα γίνει στο ΜΕΤLIFE Stadium της Νέας Υόρκης.
Τα λεγόμενα "nicknames" που έχουν ήδη προσδοθεί στο Super Bowl

είναι "Weed Bowl", "Bong Bowl", "Marijuana Bowl", αφού οι δύο ομάδες προέρχονται από τις πρώτες δύο πολιτείες που νομιμοποίησαν την χρήση κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση.
Το Seattle Seahawks και το Denver Broncos, που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο Vince Lombardi, τελείωσαν την κανονική σεζόν με 13-3 και πήραν την πρωτιά στους ομίλους ΝFC West και ΑFC West, αντιστοίχως.

Η ζωντανή μετάδοση του Super Bowl XLVIIΙ από το FOX, θα ξεκινήσει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 00.30 και περιλαμβάνει το Super Bowl pre-show, τη μετάδοση του αγώνα με την αυθεντική αμερικάνικη περιγραφή, το show του ημιχρόνου, τη στέψη του πρωταθλητή και εκπομπή με post-game ανάλυση. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο μέσω NOVA, ΟΤΕ TV και HELLAS ONLINE. H διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως το σόου του ημιχρόνου θα το «γεμίσουν» o Bruno Mars και οι Red Hot Chili Peppers, κάτι το οποίο θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, μόνο και μόνο για να δούμε πως οι διοργανωτές θα μπορέσουν να στήσουν και να αποσυναρμολογήσουν όλα τα σκηνικά, ιδιαίτερα σε περίπτωση χιονόπτωσης ή περαιτέρω κακών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε ΕΔΩ μια υπέροχη ανθρώπινη ιστορία για τον σημερινό αγώνα και ΕΔΩ ένα παλαιότερο αφιέρωμα που θα βοηθήσει όσους θελήσουν να δουν τον μεγάλο αγώνα να μπουν στο νόημα. Καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα