Στον πάτο το Αμβούργο

18:34 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 6η Αγωνιστική

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-2
Γήπεδο: Imtech Arena

Την περασμένη σεζόν έμεινε στη μεγάλη κατηγορία μέσω των play off αλλά φέτος, τουλάχιστον με την εικόνα που δείχνει στις έξι πρώτες αγωνιστικές, το Αμβούργο δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτή τη φορά έχασε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μέσα στην Imtech Arena, με 1-2 και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις.
Ένα λεπτό

πριν το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν όταν ο Τσάντλερ από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, η αντίδραση της άμυνας του Αμβούργου ήταν τραγική και ο Βέλγος φορ Σεφέροβιτς εντελώς ξεμαρκάριστος από τα αριστερά πλάσαρε για το 0-1.
Στο 58'το Αμβούργο ισοφάρισε όταν έπειτα από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, η μπάλα από κόντρα έφτασε στον Χόλτμπι που αμέσως έδωσε στον Νικολάι Μίλερ ο οποίος με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Αμβούργο πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 508 λεπτά καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε η Μπόχουμ η οποία δεν είχε σκοράρει για 475 λεπτά τη σεζόν 1979-1980.
Όμως το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει έστω τον βαθμό στους γηπεδούχους με την ψυχρολουσία να έρχεται στο 90'.
Στο 86ο λεπτό ο Λούκας Πιαζόν πέρασε στο παιχνίδι για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τέσσσερα λεπτά αργότερα με φανταστική εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά άφησε άγαλμα τον Ντρόμπνι και χάρισε στην ομάδα του τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Αμβούργο: Ντρόμπνι, Βέστερμαν, Ντζουρού, Κλέμπερ, Όστρολέκ, Μπεχράμι, Αρσλάν (86' Ρούντνεβς), Νικολάι Μίλερ (90' Ντικμέιερ, Στίμπερ, Χόλτμπι (86' Γίρασεκ), Λασόγκα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Βίντβαλντ, Τσάντλερ, Άντερσον, Ρους, Οσίπκα, Μεντόγεβιτς, Άιγκνερ (86' Πιαζόν), Μέιερ, Χασέμπε, Ιγκνόφσκι (71' Ινούι), Σεφέροβιτς (86' Μάντλουνγκ)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1-0
Γήπεδο: SGL ARENA

Η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε 1-0 της Χέρτα Βερολίνου στην έδρα της και σημείωσε τη τρίτη της νίκη στην εφετινή Bundesliga. Στο 27ο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ο Κραφτ, ανέτρεψε τον Μπομπαντίγια, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Ολλανδός αρχηγός της Άουγκσμπουργκ Πολ Βερχά ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0.
Στη συνέχεια ο Μπομπαντίγια στο 28' και ο Κορ στο 38' και 41' προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα για την Άουγκσμπουργκ πριν το ημίχρονο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, η Χέρτα Βερολίνου δεν μπορούσε να βγει μπροστά για να κυνηγήσει την ισοφάριση κάτι που μπόρεσε να κάνει μετά το 80'. Τότε ο Σίμπερ στο 83' και ο Στόκερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απείλησαν την Άουγκσμπουργκ αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι η Χέρτα γνωρίζει την ήττα μετά από δυο αγωνιστικές.

Αουγκσμπουργκ: Χιτζ, Βερχά (71' Φιλπ), Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Ραμάν Μπάμπα, Κορ (82' Χο Χονγκ), Μπάιερ, Μπομπαντίγια (65' Καϊούμπι), Βέρνερ, Άλτιντοπ, Ντούρντιτς
Χέρτα Βερολίνου: Κραφτ, Ντζενγκ, Χέιτινχα (69' Σίμπερ), Λούστενμπεργκερ, Πεκαρίκ, Χοσογκάι, Μπέρενς (79' Μπεν Χατίρα), Σκιέλμπρεντ, Ρόνι, Χαραγκούτσι (69' Στόκερ), Καλού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα