«Τρίποντα» για Σεβίλλη, Σλόβαν

22:03 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 8ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Στην Ανδαλουσία η Σεβίλλη επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ. Η φάση που ουσιαστικά έκρινε το ματς ήταν αυτή του 62' όταν οι Σεβιγιάνοι κέρδισαν πέναλτι ενώ αποβλήθηκε και ο Ντιανέ. Ο Περότι το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο

Μπακά μετά από μια φανταστική ενέργεια του Χάιρο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Χάβι Βάρας, Κάλα, Φιγκέιρας, Παρέχα, Μορένο, Ράκιτιτς (89'Κριστόφορο), Ιμπόρα, Τροχόφσκι (56'Μαρίν), Σαμπέριο, Μπακά, Περότι (77'Ραμπέγιο).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Ντιανέ, Κοκέλιν (63'Μεχμέντι), Σοργκ, Γκίντερ, Γκούντερ, Φερνάντες, Χόλφερ, Αλμπουτάτ (63'Κερκ), Χάνκε, Κλάους (69'Φρέις).

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ- ΕΣΤΟΡΙΛ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: U Nisy

Μετά από ένα χορταστικό ματς η Σλόβαν επικράτησε με 2-1 της Εστορίλ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Σούρεαλ. Μετά το γκολ όμως η Εστορίλ πίεσε και παρότι στο 38' έμεινε με δέκα (αποβλήθηκε ο Μπρούνο Μιγκέλ) κατάφερεστο 45' να ισοφαρίσει με τον Λεάλ. Η Σλόβαν όμως στο 62' πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με κοντινό πλασέ του Κόβατς. Στο 83' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε και ο Σακέι των γηπεδούχων.

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: Κοβάρ, Κέλιτς, Κόβατς, Κουφάλ, Φρίντεκ, Φλίσμαν, Παβέλκα, Σακέι, Ράμπουσιτς (93'Πιμπάρα), Σουράλ (90'Χάνταστσοκ), Ντελάρζ (77'Καλίτβιντσεφ).

ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Μπρούνο Μιγκέλ, Άντερσον Λουίζ (83'Μπαλμπόα), Μανό, Γκονσάλο, Φερνάντεζ. Γκονσάλβες, Γκαλβάο (62'Ταβάρες), Εβάντρο, Λεάλ, Σέμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα