Γλίτωσε στο 93' ο ΠΑΟΚ

22:03 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η αγωνιστική

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο AFAS

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπάντι (Ιταλία)

Για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς ο ΠΑΟΚ σκοράρει στο τέλος και γλιτώνει. Αυτή τη φορά ισοφάρισε στο 93' την Άλκμααρ και πήρε σημαντικό βαθμό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

ξεκίνησε πολύ καλά και είχε δοκάρι στο 8ο λεπτό μετά από σουτ του Τζιόλη. Στο 21' ο Κιτσίου έκανε καλό πλασέ αλλά ο Εστέμπαν έδιωξε. Οκτώ λεπτά μετά η Άλκμααρ έχασε εκπληκτική ευκαιρία με τον Γιοχανσον ο οποίο από κοντά πλάσαρε άουτ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 39' με σουτ Αθανασιάδη.

Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος η Άλκμααρ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκουντέλι βγήκε τετ α τετ με τον Χακόμπο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Τέσσερα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Λούκας. Στο 62' ο Νίνης σούταρε πάνω στον Εστεμπάν. Η Άλκμααρ είχε στο 71' δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γιόχανσον και συνέχισε να πιέζει. Απείλησε στο 80' με τον Γκούντμουνσον και δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με προβολή του Γκουγιελέου. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ πίεσε. Είχε διπλή ευκαιρία στο 88' και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να σκοράρει με σουτ του Σαλπιγγίδη.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Γιόχανσον, Βίργκεβερ, Γκουγιελέου, Βούιτενς, Γκουντέι, Μάρτενς, Ελμ (80'Όβερτουμ), Ορτίθ, Γιόχανσον (90'Άντβιτς), Μπέρενς (69'Γκούντμουνσον).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Τζαβέλλας, Μιγκέλ Βίτορ, Τζιόλης, Στοχ, Λάζαρ (84'Σαλπιγγίδης), Κατσουράνης, Κίτσιου, Νίνης (75'Λόρενς), Λούκας (72'Ολίσε), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα