Τρένο η ΑΕΚ...

19:17 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν σταματάει τίποτα και κανείς την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα επικράτησε και του Ηρακλείου με 3-0 σετ, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ ανδρών και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Το ματς

Σε παρόμοιους ρυθμούς κυμάνθηκαν τα δύο πρώτα σετ, με την ΑΕΚ

να μπαίνει δυναμικά και να παρουσιάζει ένα καλό σύνολο με καλές αμυντικές και επιθετικές τοποθετήσεις. Έτσι, χωρίς δυσκολία κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους και να πάρει γρήγορα ένα εύκολο προβάδισμα με 2-0 στα σετ.
Στη συνέχεια, το Ηράκλειο προσπάθησε να προβάλλει κάποια αντίσταση, όμως η φετινή ΑΕΚ έχει δείξει πως έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό χαρακτήρα και δεν... δίνει στον αντίπαλο δικαιώματα, κάτι το οποίο την έκανε να επιστέψει στο παιχνίδι. Το Ηράκλειο, κάπου εκεί σταμάτησε και έτσι η ΑΕΚ πήρε μια πολύτιμη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 25-10,25-14,25-21

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σασάτη, Κρέτσης, Σαμαντάς, Ρουμελιωτάκης, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Κάπελας (λ), Καπίρης, Φραγκιαδάκης Μ., Φραγκιαδάκης Ε.

ΓΕ Ηρακλείου (Σταυρόπουλος): Θεοδώρου Ν., Τέφτσης Κ., Χατζηδάκης, Βενιανάκης, Δρουγκάκης, Δριμησκιανάκης, Τεφτσής Μ. (λ), Τζανιδάκης, Μουτάφης, Αντωνάκης, Μαριάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα