Τρελό σενάριο για Λουίς Φαμπιάνο και ΟΣΦΠ

11:30 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα της Βραζιλίας Diario do Litoral αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Σάο Πάουλο για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο.
Στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής: "Ο Λουίς Φαμπιάνο δέχτηκε πρόταση που τον εξέπληξε και σκέφτεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα πρόσφερε

5 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από την στιγμή που η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο παίκτης συναινεί στην πώληση του".
Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως για τον 32χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Γαλατάσαραϊ όσο και από ουκρανική ομάδα ενώ παρουσιάζει και δηλώσεις του εκπροσώπου του Λουίς Φαμπιάνο με τον Ζοσέ Φουέντες να λέει το εξής: "Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για να μην χαλάσω τις συζητήσεις. Δεν είναι ώρα να πούμε τίποτα".
Από την μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής της Σάο Πάουλο, ο Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα, δήλωσε: "Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα μας που δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πώληση του. Αν κάποιος θέλει να φύγει και η πρόταση ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ πάντως θα ήθελα να μείνει".
Ο Λουίς Φαμπιάνο από το 2011 έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και αγωνίζεται με την φανέλα της Σάο Πάουλο και την φετινή σεζόν έχει 8 γκολ σε 14 παιχνίδια. Παράλληλα έχει αγωνιστεί 45 φορές με την Εθνική Βραζιλίας πετυχαίνοντας 28 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα