Τέλος στην μιζέρια σήμερα

10:49 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

Χίλιες φορές να ασχοληθώ σήμερα με το νέο σχέδιο του πούλμαν της ομάδας, παρά με την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Το μόνο που με ενδιαφέρει για τη σημερινή διαδικασία, είναι να τελειώνει το γρηγορότερο δυνατό και να κάνει τη...δουλειά της.

Αυτές οι συνελεύσεις στα Σπάτα έχουν συνδεθεί με κάποιες από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της ΑΕΚ και είναι λόγος να ...ευτυχεί κανείς, το ότι σήμερα είναι η τελευταία.

Θέλω να πιστεύω πως θα ξεμπερδεύουμε σήμερα. Οτιδήποτε γίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, αν και δεν έχω καμιά

ένδειξη για κάτι τέτοιο, θα είναι απλά λόγος αγανάκτησης.

Δεν ξέρω ποιοι θα είναι ακριβώς που έχουν πρόβλημα με την διαδικασία της πτώχευσης. Και δεν με απασχολεί. Γιατί ούτε εγώ, ούτε κανένας ΑΕΚτζής πιέσαμε τον οποιονδήποτε να αναλάβει ευθύνες, ούτε φυσικά ρώτησε κανείς τους εμένα ή οποιονδήποτε ΑΕΚτζή για τις αποφάσεις που έπαιρνε, όταν τις έπαιρνε.

Το λέω ξανά, πως δεν θέλω να δω κανέναν να έχει πρόβλημα, γιατί για κανέναν δεν έχω ούτε καν την ένδειξη πως συνειδητά έβλαψε την ΑΕΚ ή προσπάθησε να ωφεληθεί προσωπικά. Εγώ δεν έχω τέτοια ένδειξη. Άλλο αυτό όμως κι άλλο η συνέχεια της ομάδας.

Η αντίθεση είναι τόσο χαρακτηριστική, που δεν αξίζει ούτε να το κουβεντιάσουμε. Από την μία πλευρά οι ΑΕΚτζήδες βλέπουν να ξεδιπλώνεται κάτι που ούτε στα καλύτερα όνειρα τους δεν μπορούσαν να το φανταστούν μέχρι ενάμισι μήνα στην πραγματικότητα και από την άλλη...η μιζέρια.

Αυτή η μιζέρια που σήμερα για τελευταία φορά θα την ζήσουμε στα Σπάτα. Δεν επιτρέπεται να υπάρξει επόμενη.

Όλοι όσοι εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είχαν τόσες ευκαιρίες να οδηγήσουν τα πράγματα σε μια καλύτερη κατεύθυνση, είχαν τόσες ευκαιρίες να πετύχουν εκείνοι κάτι καλό για την ΑΕΚ και τους εαυτούς τους, που δεν δικαιολογείται κανείς να ζητάει ούτε υποψία νέας ευκαιρίας.

Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση Ψωμιάδη, που από πολλούς θεωρείται η μεγάλη απώλεια από την υπόθεση της ειδικής εκκαθάρισης, πραγματικά δεν μπορώ να δεχτώ την οποιαδήποτε σύνδεση. Πολύ περισσότερο την οποιαδήποτε σκέψη για να ρισκάρει οτιδήποτε η ΑΕΚ, περιμένοντας αόριστα κάποια θετική εξέλιξη. Κάποτε...

Είμαι πεισμένος ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι να προστατευθεί το συμφέρον της ΑΕΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι πως προσωπικά ο Μελισσανίδης δεν θέλει ούτε να ακούει για οποιαδήποτε «έκπτωση» στην διεκδίκηση των συμφερόντων της ΑΕΚ ειδικά σε αυτό το θέμα.

Γι' αυτό αν είμαι σε θέση να «συμβουλεύσω» για κάτι, είναι να μην δίνουμε και πολύ βάση στις κινδυνολογίες γύρω από αυτό το θέμα. Με την εμπλοκή του Μελισσανίδη, έχουμε λόγους και γι' αυτό ακόμη να νιώθουμε πιο σίγουροι ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα κάτι πολύ καλύτερο από ότι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα σημασία έχουν και οι εκλογές της Ερασιτεχνικής την Κυριακή κι ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να καταλάβουν όλοι πως πρέπει να βάλουμε στο περιθώριο μια για πάντα την εποχή του παρασκηνίου, των μικροπολιτικών και των μικροσυμφερόντων.

Ένα συμφέρον υπάρχει, είναι αυτό της ΑΕΚ κι αυτό την δεδομένη στιγμή είναι ταυτισμένο με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Καλό θα είναι λοιπόν το αποτέλεσμα που θα προκύψει να διασφαλίσει την ομαλή συνεργασία της Ερασιτεχνικής με τον άνθρωπο που εγγυάται για το μέλλον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό, δεν υπάρχουν και μεγάλα περιθώρια, αλλά θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να σημειώνονται κάποια πράγματα που έχουν σημασία. Πάμε ενωτικά, πάμε με ένα στόχο, βάζουμε στην άκρη ότι μας χώριζε στο παρελθόν. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να υποστηρίξεις μια τέτοια γραμμή...

Keywords
Τυχαία Θέματα