Τρεις μεταγραφές, δύο ανανεώσεις

09:17 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση για το θέμα των μεταγραφών των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν για την νέα σεζόν 2012/13, μια πρόταση που συνυπέγραψαν όλες οι «κομμένες» ομάδες πλην του ΟΦΗ. Η μη αδειοδότηση της ΑΕΚ δεν επιτρέπει την απόκτηση παικτών (μόνο Έλληνες κάτω των 22 ετών), αλλά ούτε και να διατηρήσει παίκτες της από το περσινό ρόστερ. Έτσι

λοιπόν, η διοίκηση της Ένωσης πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει στην Σούπερ Λίγκα – από κοινού με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Κέρκυρα – πρόταση για τη διαμόρφωση των ποινών των «κομμένων» ΠΑΕ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, η πρόταση των πέντε συλλόγων κατατέθηκε επίσημα την Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκα και φέρει τις υπογραφές των Ανδρέα Δημητρέλου και Ηλία Μπόβαλη εκ μέρους της Ένωσης.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ: Πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, την ανανέωση δύο συμβολαίων που έληξαν και την διατήρηση του όρου για άπειρες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών.

Οι «κομμένες» ομάδες, μέσω της ΑΕΚ, έχουν και δεύτερη πρόταση ως εναλλακτική

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ: Πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, απαγόρευση ανανεώσεων και μετατόπιση του ηλιακού όρου ελεύθερων μεταγραφών από τα 22 στα 24 έτη.

Κοινή συνισταμένη και των δύο προτάσεων είναι η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τον Ιανουάριο, δίχως περιορισμό ηλικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα