Τρεις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

19:33 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τους Νάνο και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία και με τους Νίκο Καρέλη, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Θανάση Ντίνα, προκειμένου να επεκτείνουν για άλλον ένα χρόνο τα συμβόλαιά τους.
Καρέλης και Ατζαγκούν θα συνεχίσουν στο «τριφύλλι» μέχρι το 2018, ενώ ο Θανάσης Ντίνας ως το 2017. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προφορική και τις επόμενες ημέρες οι παίκτες θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να «πέσουν» και οι υπογραφές.
Ετσι, οι «πράσινοι»

συνεχίζουν την πολιτική της αναγνώρισης και επιβράβευσης της προσφοράς σε ποδοσφαιριστές τους - στα νέα συμβόλαια θα υπάρχει αύξηση αποδοχών - και παράλληλα «δένουν» και τον βασικό κορμό της ομάδας.
Οι ενέργειες δεν τελειώνουν, καθώς είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ για την επέκταση, κατά ένα έτος και του δικού του συμβολαίου, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. Η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού, με όλες τις παραμέτρους, θα κατατεθεί την Τετάρτη (3/12) στους εκπροσώπους του Σουηδού επιθετικού, προκειμένου να αξιολογηθεί από την πλευρά τους.
Οι εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σε νέα συνάντηση που θα γίνει, αυτή τη φορά στο Αμστερνταμ, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας που εκπροσωπεί τον Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα