Τι ισχύει με το Γαλάτσι για ΑΕΚ...

19:15 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στο δείπνο με τους εκπροσώπους του Τύπου και για τις επαφές διαρκείας για το Κλειστό του Γαλατσίου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε πως η ΑΕΚ από τη μεριά της θα επιδιώξει καλύτερη συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να αποσπάσει το ΟΚ. Όπως είπε, έχουν γίνει επαφές και με τον δήμο Γαλατσίου, ενώ στόχος είναι να υπάρξει συνεννόηση και με τους όμορους δήμους (Ηράκλειο, Νέα Ιωνία).

Άλλωστε, το μεγαλόπνοο σχέδιο

με την ανάπτυξη των Ακαδημιών υπό τον Ντράγκαν Σάκοτα απαιτεί αποκλειστική χρήση και είναι ένας λόγος αυτό για την επίσπευση των επαφών για Γαλάτσι. Στόχος είναι το γήπεδο αυτό να στεγάσει κι άλλα Τμήματα της Ερασιτεχνικής στα υπόλοιπα κλειστά των εγκαταστάσεων. Όπως διευκρίνισε, ο χρηματοδότης της ΑΕΚ από τη στιγμή που θα υπάρξει οριστική συμφωνία με το Γαλάτσι για την αξιοποίησή του για πολλά χρόνια θα χρειαστούν έργα 6 έως 12 μήνες έργων με το μίνιμουμ έξοδο του 1 εκατομυρίου ευρώ.

Αυτό που τονίσε πάντως ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι πως αδιαμφισβήτητη έδρα της ΑΕΚ αυτή την στιγμή παραμένει το ΟΑΚΑ, το οποίο η ΑΕΚ έχει προπληρώσει και -μέχρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση- θα παραμείνει «σπίτι» της το μεγαλύτερο κλειστό της χώρας. Ο κόσμος δείχνει ικανός να κερδίσει το στοίχημα του ΟΑΚΑ και η διοίκηση πρόκειται να του παρουσιάσει άμεσα εκπλήξεις για να κάνει ακόμη πιο ευχάριστη την παρουσία του εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα