Τραυματίες και δακρυγόνα στο Μεσολόγγι

18:14 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε επεισόδια και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ κατέληξε η προσπάθεια σπουδαστών και κατοίκων του Μεσολογγίου να πραγματοποιήσουν πορεία προς το ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο τοπικός βουλευτής Μάριος Σαλμάς, αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Έξω από το ξενοδοχείο είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις που τους εμπόδισαν να πλησιάσουν, χρησιμοποιώντας χημικά Τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και παρέμειναν για νοσηλεία καθώς φέρουν κατάγματα ή έχουν αναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα 8 άτομα

που έχουν τραυματισθεί ελαφρύτερα, τα οποία μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Στην πορεία συμμετείχαν σπουδαστές των ΤΕΙ Μεσολογγίου και και Ναυπάκτου, καθώς και εκατοντάδες πολίτες από τις δύο πόλεις, , που διαμαρτύρονται για το σχέδιο «Αθηνά». Οι δήμαρχοι Μεσολογγίου Π. Κατσούλης και Ναυπάκτου Γ. Μπουλές επικεφαλής αντιπροσωπείας πήγαν στο ξενοδοχείο για να συναντήσουν τον Μ. Σαλμά, αλλά αποχώρησαν χωρίς να μπορέσουν να τον δουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα