Τραγούδησε ο Κιάμος παρά το «λουκέτο»

10:11 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το ΣΔΟΕ έβαλε 48ωρο "λουκέτο" στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στην Χαλκιδική αλλά το Σάββατο τόσο οι ιδιοκτήτες του "Summer Fix-Live" όσο και ο τραγουδιστής αδιαφόρησαν για την απόφαση και το μαγαζί λειτούργησε κανονικά το Σάββατο.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου έγραψαν στο Facebook το εξής: «Ό,τι και αν ακούγεται δεν μας αγγίζει. Εμείς βάλαμε φωτιά χθες με Πάνο Κιάμο και θα το κάνουμε και σήμερα... Ευχαριστούμε

για τα μηνύματά σας.... Συνεχίζουμε κανονικά».
Γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που οι θαμώνες άρχισαν να γεμίζουν τα τραπέζια του κέντρου, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος για παράβαση της σφραγίδας του ΣΔΟΕ, χωρίς ωστόσο να επιβάλουν το κλείσιμο του καταστήματος. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά όταν η αστυνομία ξαναπήγε στο νυχτερινό κέντρο περίπου στις 3 τα ξημερώματα όταν το κέφι ήταν στα .. ύψη. Και αυτή τη φορά όμως δεν κατέβηκαν... οι διακόπτες. Έγινε όμως μία δεύτερη σύλληψη. Αντί να κατεβάσουν διακόπτες και να διώξουν τον κόσμο όπως ορίζει ο νόμος, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κόρη του ιδιοκτήτη κι έφυγαν.
Για το λόγο αυτό με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.
Μπορεί να έγιναν δύο συλλήψεις, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού της Χαλκιδικής συνέχισαν με νέα τους ανάρτηση στο Facebook να προκαλούν γράφοντας: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πάνο Κιάμο για την υπέροχη συνεργασία και τα δύο υπέροχα βράδια που μας προσέφερε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και τον περιμένουμε ξανά! Εμείς συνεχίζουμε και σας περιμένουμε όλους!» ανέφεραν επιδεικτικά.
ο Πάνος Κιάμος έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν στο το νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα γράφει ο τραγουδιστής στο Facebook του δε φέρι καμία ευθύνη καθώς όπως αναφέρει έκανε αυτό που οφείλει, εκ του νόμου. «Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο "SUMMER FIX" της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου», έγραψε ο τραγουδιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα