Ναός 33.000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια!

08:31 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα γήπεδο στολίδι, ένας Ναός με 33.000... πιστούς! Αυτό θα είναι το νέο παλάτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ένα γήπεδο 33.000 θέσεων όπως προκύπτει από τη στατική μελέτη που έστειλε μαζί με τα πρώτα σχέδια όπως διαβάσατε στο αεκ365, ο Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι, στον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναφέρει σήμερα στο ρεπορτάζ της η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Επειδή

λοιπόν, μεγάλος ντόρος έχει γίνει (και) για τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου, όλα δείχνουν πως "κλειδώνει" στις 33.000 θέσεις γεγονός που επιτρέπει χαμόγελα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η επιτυχία του Ιταλού να "κλειδώσει" τις 33.000 ΝΟΜΙΜΑ και χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια με αυξηση συντελεστή ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα το έργο, με πρώτο αυτό του σχεδιασμού της εγκατάστασης και των εξωτερικών χώρων από τον επιστήθιο φίλο του «τίγρη» και συνεργάτη του Ιταλού αρχιτέκτονα, Θανάση Κυρατσού. Οπως διαβάσατε χθες στο αεκ365 ο Ελληνας αρχιτέκτονας παίζει κι αυτός πολύ σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό του Ναού και μάλιστα φαίνεται πως έχει τον πρώτο σχεδιαστικό λόγο στο κέλυφος του γηπέδου. Τα πρώτα σχέδια έχουν ήδη γίνει, είναι στα χέρια του Μελισσανίδη και μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο τα έδειξε και σε έναν στενό κύκλο φίλων και συνεργατών και φυσικά ενθουσιάστηκε με τις αντιδράσεις του. Πάνω σε αυτά τα σχέδια θα γίνουν οι όποιες αλλαγές, βελτιώσεις και προσθήκες και τον Σεπτέμβριο, όταν ο Μελισσανίδης θα παρουσιάσει όλες τις πτυχές του έργου, πιθανότατα θα είναι έτοιμα τα σχέδια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Τα πάντα βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα