Τραμπουκισμοί και αίσχη στο Πέραμα

23:11 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Προκλήσεις σε βαθμό που θα μπορούσαν να επιφέρουν μεγάλης έκτασης επεισόδια, υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περάματος με την ΑΕΚ, εκεί όπου τρία λεπτά πριν από την λήξη του, υπήρξε και μία μεγάλη διακοπή του αγώνα. Τελικά η Ένωση κατάφερε να πάρει μία σπουδαία και παλικαρίσια νίκη, μέσα στην έδρα του... Ολυμπιακού. Όχι, δεν πρόκειται για λάθος. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, αυτό ήταν που τόνιζαν συνεχώς. Μπορεί αντίπαλος της ΑΕΚ

να ήταν το Πέραμα, όμως στην εξέδρα βρισκόντουσαν περίπου 300 οπαδοί του Ολυμπιακού (από την ΑΕΚ υπήρχαν μόνο οι οικογένειες των αθλητών), που έφτασαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ, με τον Παναθηναϊκό και είχαν μοναδικό σκοπό να κάνουν... μπάχαλο το παιχνίδι. Το aek365 επικοινώνησε με τον γνωστό Ενωσίτη οπαδό και πρώην πρόεδρο της Ένωσης 1924, Κυριάκο Χήνα, που ήταν από τους ελάχιστους φίλους της ομάδας, στο γήπεδο του Περάματος, προκειμένου να μας εξιστορήσει τα γεγονότα.

Όπως μας ανέφερε, όλα ξεκίνησαν με την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού, όπου εσκεμμένα προσπαθούσαν να προκαλέσουν εκνευρισμό στον Φώτη Βασιλόπουλο. Ο άσος της ΑΕΚ, όπου στο γήπεδο βρισκόντουσαν και οι γονείς του, προσπάθησε -για αυτόν τον λόγο- να κρατήσει χαμηλούς τόνους, όμως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, αφού τον έβριζαν εν χορώ. Άνθρωποι της ΑΕΚ συνομίλησαν με την αστυνομία και εξήγησαν το πώς έχει η κατάσταση, προκειμένου να αποφευχθούν όσα ακολούθησαν. Ωστόσο, οι Αρχές έδειξαν για ακόμα μία φορά την ανευθυνότητά τους. Ως παρατηρητές, έβλεπαν όλα όσα συνέβαιναν στο γήπεδο και τα παρακολουθούσαν αμέτοχοι.

Παράλληλα, υπήρξαν και έντονες προκλήσεις προς δημοσιογράφους και στελέχη της ΚΑΕ, ενώ παράγοντες και παίκτες του Περάματος, παίρνοντας... θάρρος από τον κόσμο, άρχισαν να «επιτίθενται» και αυτοί, βλέποντας πως το κλίμα είναι... υπέρ τους. Γεγονότα που δεν ταίριαζαν ούτε σε ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μετά το τέλος του αγώνα και με την ΑΕΚ να έχει πάρει μία μάγκικη νίκη, χρειάστηκε η ομάδα να περιμένει στο γήπεδο περίπου 2 ώρες, ενώ στη συνέχεια η αστυνομία προστάτεψε το πούλμαν μέχρι τη Ζωφριά, όπου οι παίκτες και όλα τα μέλη της αποστολής, έφτασαν εκεί σώα και αβλαβή για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα