Τους λέει «αντίο» ο ΠΑΟ

08:59 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να διαβούν ο Λουκάς Βύντρα, ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τους δυο πρώτους το τελευταίο διάστημα να γίνονται στόχος αποδοκιμασιών από μερίδα οπαδών της ομάδας.
Ο δικηγόρος του Βύντρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο, με τον διεθνή μπακ να ζητά όλο το φετινό συμβόλαιο συν 40% από το επόμενο με την ΠΑΕ να διαφωνεί και σε περίπτωση

που ο Βύντρα δεν δεχτεί την αντιπρόταση θα κάνει προσφυγή.
Στο θέμα του Νίκου Σπυρόπουλου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρότεινε στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του σε μερίδα του κόσμου. Ο μάνατζερ του Σπυρόπουλου ισχυρίζεται πως έχει προτάσεις από το εξωτερικό αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στην Παιανία μέχρι το καλοκαίρι.
Όσο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν είναι ούτε από την Μπολόνια ούτε από την Χέρτα Βερολίνου που το προηγούμενο διάστημα εμφανίζονταν να ενδιαφέρονται. Ο Παναθηναϊκός από την αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου θα κερδίσει είτε ένα μικρό ποσό, είτε ένα μέρος των οφειλομένων που θα χαρίσει ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα