Ο Βιντιάδης και η πρόταση

08:28 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με την υπόθεση Βιντιάδη ασχολείται στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα η οποία τονίζει: «¨Ο Δημήτρης Βιντιάδης λέει στο περιβάλλον του ότι θα μπει στην ΑΕΚ, αλλά η πίεση γίνεται αφόρητη σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να κινηθεί... ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ». Επίσης, αναφέρεται: «Συγκέντρωση οργανωμένων οπαδών από όλη την Ελλάδα έγινε την Κυριακή στα Σπάτα, στα πλαίσια της κατάληψης και

ετοιμάζονται να βγάλουν ανακοίνωση που θα λέει ότι η αναμονή για Βιντιάδη τελειώνει οριστικά τη Δευτέρα». Επίσης, γίνεται αναφορά στην πληροφορία που μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή ΔΙΚΗ, ότι ο Βιντιάδης θα καταθέσει έως τη ΓΣ επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ, με την αίρεση να λυθεί το θέμα του φορολογικού.

LIVE SPORT

Με το θέμα του Μπουγαϊδη ασχολείται η εφημερίδα. «Όχι για Μπουγαϊδη», είναι ο τίτλος και τονίζεται ότι: «Πριν από έναν μήνα δεν τον υπολόγιζε, τώρα αρνήθηκε πρόταση της Πάρμα». Σε άλλο θέμα, αναφέρονται οι φόβοι ότι ο Γιάγκο ίσως οδηγηθεί στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

GOAL NEWS

«Πήρε νέα παράταση», αναφέρει η εφημερίδα, η οποία επίσης ασχολείται με το θέμα Βιντιάδη τονίζοντας: «επιπλέον καθυστέρηση στο θέμα Βιντιάδη, καθώς το ραντεβού με τον Δημητρέλο θα γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη».

SPORTDAY

Άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου είναι το «χτύπημα» της εφημερίδας για την ΑΕΚ. Ο γνωστός δημοσιογράφος γράφει για τον Αντώνη Πετρόπουλο και τους άλλους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού που έλαμψαν με τα κιτρινόμαυρα, με τίτλο «Το κίτρινο τους πάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα